Gigabyte GA-945GCM-S2L ve 1080 Ti uyumu

ardorc

Centipat
Gigabyte GA-945GCM-S2L anakartı 1 adet PCI Express X16 çıkışına sahip ancak PCI1.0 mı 2.0 vesaire bilemediğim için emin olamadım destekler mi desteklemez mi diye.

Sonuçta baktığımız zaman 1080 Ti çok fazla güç çekiyor acaba bu gücü bu anakart sağlayabilecek mi?

Anakartın özellikleri: GA-945GCM-S2L | Anakart | GIGABYTE

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte GA-945GCM-S2L anakartı 1 adet PCI Express X16 çıkışına sahip ancak PCI1.0 mı 2.0 vesaire bilemediğim için emin olamadım destekler mi desteklemez mi diye.

Sonuçta baktığımız zaman 1080 Ti çok fazla güç çekiyor acaba bu gücü bu anakart sağlayabilecek mi?

Anakartın özellikleri: GA-945GCM-S2L | Anakart | GIGABYTE

Sorunsuz uyar.
Güç anakarttan değil güç kaynağından alınır yeterli ise sorun olmaz.
Ama o anakarta 1080 Ti besleyecek bir işlemci takamazsınız 775 pin hiçbir işlemcinin 1080 Ti besleyebileceğini sanmıyorum.

Hocam, takılmasına takılır. Fakat o anakarta takılacak en kral işlemci bile bu kartı beslemeyez. 4K bile olsa darboğaz yapar.

Sorunsuz uyar.
Güç anakarttan değil güç kaynağından alınır yeterli ise sorun olmaz.
Ama o anakarta 1080 Ti besleyecek bir işlemci takamazsınız 775 pin hiçbir işlemcinin 1080 Ti besleyebileceğini sanmıyorum.
Hocam teşekkürler mining için kullanacağım sadece o yüzden işlemcinin darboğaz yapması sorun olmayacaktır.

siz de işlemci besleyemez derken darboğazdan bahsetmiştiniz değil mi?

teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı