Gigabyte GA-970A-DS3 ve Phenom II X4 Sistem uyumu

Skender

Megapat
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Merhabalar technopat ekibi,

Bu konuda sizlere uzun süredir danışmak istediğim bir konuyu danışmak için buradayım. Topladığım ilk günden beri, içimde bir ukde kaldı bu sistemin uyumluluğu konusunda. Aşşağıda maddelendirdiğim parçalar sistemime aittir. Bu parçaların birbirleri ile uyumu nasıldır ? Bana tam verimli çalışan bir sistem gibi gelmiyor nedense hiç.

Bu sistem nelere bağlı olarak uyumsuzluk sağlayabilir, yaklaşık 1 buçuk senedir kullanıyorum bu sistemi fakat hiç beni mutlu etmedi. Tam oturmamış bir sistem gibi geliyor hep bana. Vereceğiniz her cevap benim için altın niteliğindedir. İyi forumlar.

Şu anda SSD almak gibi bir fikrim yok. Bu sistem alındığında gayet stabil gibi görünse de altında bir kaç pürüz olduğunu belli ediyor gibiydi. Gerek anakartın aşırı ısınması gerek bazı diğer sorunlar. Parçaların birbirleri ile uyumunu çoğu yerden araştırdım ve buna bağlı olarak topladım fakat, bu anakartın ısınmasının temel nedeni üzerine taktığım işlemcinin, anakarta fazla ağır gelmesinden mi kaynaklanıyor ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı