Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Uçak moduna gir çık, uygulamayı kapat aç güncellenir.
Hocam teşekkür ederim. Sanırım PC de oluyor. İnt paylaştığım telefonum rootlu android, direk telefon üzerinden bir ayar yapıp televizyonuma da paylaşabilir miyim? TTL editor denedim play store ile rootlu olduğu için 65 yapabildim ama sanki hotspot kotasından düşüyor Tv'de.

Hocam teşekkür ederim. Sanırım PC de oluyor. İnt paylaştığım telefonum rootlu android, direk telefon üzerinden bir ayar yapıp televizyonuma da paylaşabilir miyim? TTL editor denedim play store ile rootlu olduğu için 65 yapabildim ama sanki hotspot kotasından düşüyor Tv'de.
Magiskte nfqttl diye modül var sanırım onu kurunca istediğin gibi hotspot yapabiliyorsun.

Magiskte nfqttl diye modül var sanırım onu kurunca istediğin gibi hotspot yapabiliyorsun.
Kurdum fakat tcpdump ile aldığımda hala ttl 65 gözüküyor benim cihazda mı çalışmadı? ya da bunu denemenin başka ne yolu vardır? biraz fazla kurcaladım ne çalışıyor ne çalışmıyor kafam karıştı :=)

Türk Telekom'daki sınırsız YouTube, izle, sosyal medya paketlerini rootsuz şekilde bu tarz bir yöntemle normal internet gibi kullanmak mümkün mü? Eğer öyle olmuyorsa sınırsız YouTube internetinin kotadan yememesini sağlamak mümkün olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı