Satılık Gigabyte GA-970A-DS3P

Minsnicterb

Megapat
Kutulu, faturalı, garantili Gigabyte GA-970A-DS3P Amd 970 2000MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX Anakart'ımı 200 TL'ye satıyorum.

1 sene günde maksimum 5 saat kullanılmıştır. 1 senelik garantisi sürmekte. Satma sebebim: AMD Zen bilgisayar alacağım. İletişim: [email protected]

Diğer parçalarımı burada sattım. Anakart ve RAM'ler kaldı elimde: Kutulu, faturalı, garantili 2 adet G-Skill 1866 CL10 8 GB RAM'lerı AMD Zen anakart gelmeden satmayı düşünmüyorum.

Sıfır fiyatı 250TL olan. 1 sene kullanılmış bir anakartı 200TL'ye satıyorsun. Vay be. 100-120 TL anca o karta, 150 bile edeceğini sanmıyorum.
Satılmazsa kalır tüm ürünlerimi bu fiyata burada saatım. Ürün temiz zaten çok az kullanılmış. Sıfırdan farkı yok.

Ayrıca 267 Tl. Düz hesap yapacaksan 250 değil. 270 yaparsın. ;) Yorumdaki amacınızda gayet belirgin.

Vatandan adresinide vermişim kimse kandırılmıyor. Boş yorum alanı değil burası 2. El satış alanı.

Bu parçayı satan tek site Vatan değil, biliyorsun değil mi ?
Yorumdaki amacım insanların etmeyeceği değerdeki bir parçayı alıp zarar etmesini istememem. Bilmiyorsan da seni bilgilendirmek, herhangi bir kötü niyetim yok.
Ürünü 1 sene kullanmışsın, günde max. 5 saat kullandım diyorsun, sanki 5 saat az süre gibi. Nasıl sıfır gibi oluyor anlamadım ?
Sen bu ürünü dün almış olsan, jelatini bile açılmamış olsa o zaman eder işte 200-220 TL, çünkü sıfır ürün ama alıcı farklı, sonuçta adam üstüne koyar 20-30 daha sıfırını güvendiği büyük mağazadan alır. Sende böyle bir durum da yok, 1 senelik kart. Kusura bakma ama 200TL'ye bu parça alınmaz, anlamayan birini bulur satarsan ayrı.

Bir kaç söz edecek ve daha sizinle sizinle tartışmıyacağım alıcı değilseniz yorumunuz boştur.

Burada bilgilenmeye yada sizden yardım ister bi halim mi var ?
Burada sizin fikrinizi sormuyoruz ürün satıyoruz. Doğal olarak bilgilendirme yapılmaz. İşine gelen alır, pazarlık yapar. Olmaz ise almaz.

Bilgilendirme yaparken "vay be" imasını sizinle tartışmama gerek yok.

5 saat çokmuş. :) Tek cümle ile bilgisizliginiz belirğin. Asker arkadaşım gibi konuşmanızda cabası.

Size bir tavsiye bir kaç semine gidin. :) Ürünlerin ne şartlar altında test edildiğini öğrenin sonra benimle 5 saatin çok olduğunu gelip tartışın. :)
Hem kaça satacağımı size soracak değilim.

1000 TL Güncel!

Son düzenleyen: Moderatör:
Burası yardımlaşma forumu, hiç bir yorum boş değildir. Siz bilgilenmeseniz bile başkası bilgilenecek, ayrıca samimiyet göstermek için dediğim "sen"e bile laf ediyorsunuz madem, bende böyle konuşurum, sıkıntı değil. Bu arada profilinizden gördüm, yaşınız 24'müş. İsterseniz "abi" bile derim yani, gocunmam. Yanlış anlaşıldıysam, saygıda kusur ettiysem affola.
Ayrıca, 5 saat çok gibi bir kelime kullanmadım. "5 saat az süre gibi" deyince az olmadığını belirttim. Zor şartlarla test ediliyor diye, evlerde öyle mi olacak ?
Kaça satacağınızı elbette bana sormayacaksınız ama burada başka inşaların fikir söylemesine, bilgi almasına engel olamazsınız, bende bu kadar etmeyeceğini söyleyip bilgi vermeye çalışıyorum, size veya gören herhangi birine.

Sizin vesilenizle technopat'ın kayıtlı kullanıcısı oldum :)
Bence indirime parasal değer değil de oran olarak bakmak gerek sorun burada. Yenisi 250TL olan bir şeyin 1 yıl kullanılmışı 100TL yapacaksa, 1400TL'ye satılan Gtx 970'in fiyatının 2. elde 560TL yapması gerekir. Ama böyla bir indirim yok. O yüzden oran olarak bakmak daha doğru sonuç verir.

Hoşgeldiniz öncelikle çok güzel bir forum burası.

Oran olarak bakmak yalnış bencede. Bunun dışında ürünü ucuza satacağız diye bir kuralda yok.
İster 1 ister 1000 TL. Bazı arkadaşlarımız satış baltamaya oldukça meraklıdılar. :) Sorsan büyük ihtimal alıcı bile değil.

Söylediğim gibi @Carlzberg daha tartışmayacağım sizinle.
Gerekli yorumları zaten yaptım. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı