Satılık Amd 8350, Gigabyte GA-970A-DS3P, 2x8 16GB 1866 Ram ve Kasa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okumadığın belli her anlamda. :) İlk iki satırda sana değil üsteki arkadaşa.
6. Paragragtan sonrası senin için. Ruhsal bir problemin varsa aşağıdaki linkleri incelemeni ve 2. paragraftan devam etmeni tavsiye ederim.
Pragraf nedir? Saygı nedir?
Kişisel gelişim problemleri; okuyorum anlamıyorum.
---------------------

Sistem belli buyur; "Skype" gel canlı performansını gösterim diyorum.

Üçüncü kere bunu belirtiyorum sana. Sen görmezden gel sadece.

Neden gelemiyorsun. Yanıldığının farkındasın. Daha fazla söze gerek yok.

Bir söz koyuyorsun ortaya buyur gel kanıtlayım diyorum gelemiyorsun.
Araştır diyorum araştımıyorsun.

@Silinen üye Gtx 970 4K Ultra'da günümüz oyunlarında 30 FPS'yi zor sağlıyor. :) Hele ki SMAA açıksa 15 FPS veremiyor. Atmanın da sınırı olsun.
Gtx 970 Sli kullanırken bile 4K'da sıkıntı yaşadığım zamanlar oldu.
Tabiki dediğiniz gibi. Fiyat farkına göre tercih edilmeli. Zira şuan R9 390 kullanıyorum. Performansı kendi yelpazesinde gayet iyi.

MSI R9 390 Ekran kartı kullanırken. MSI GTX 970 kullanıyorum diye yorum atmışsın. :D :D :D :D :D
Birde sorun yaşamış konu açıp paylaşmışsın. Buda linki: MSI R9 390 Ekran Kartı için Sıvı Soğutma Yapmak

Ne araştırman var nede teccüben. Tartışma bitti sanırım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus GTX970 turbo sistemime takılı 4k'da orta ayarlarda ben niye 28 FPS alıyorum kardeşim? OC yapıp Titan x falan mı yaptın kartı?

@Silinen üye Bu arada zaman geçmiş fakat şimdi okuyabildim.
R9 390 kullanıpta Gtx 970 kullanıyorum demek mi ? :ROFL::ROFL:
Daha da eskiye bakarsan o sisteminde resimlerini görebilirsin. Bende atabilirim.
Şuan R9 390 kullanıyor olmam daha önce hiç ekran kartı görmediğim anlamına gelmiyor, dikkatli yorum yapın. :)
Bana yazmaya başladığınız yeri gayet net görebiliyorum, saçma sapan yersiz hakeretlerle üste çıkmaya çalışmanız faydasız.
Kediyi kaplan gibi göstermeye çalışıp rezil oldunuz, en iyisi uzatmayın.

@Silinen üye Bu arada zaman geçmiş fakat şimdi okuyabildim.
R9 390 kullanıpta Gtx 970 kullanıyorum demek mi ? :ROFL::ROFL:
Daha da eskiye bakarsan o sisteminde resimlerini görebilirsin. Bende atabilirim.
Şuan R9 390 kullanıyor olmam daha önce hiç ekran kartı görmediğim anlamına gelmiyor, dikkatli yorum yapın. :)
Bana yazmaya başladığınız yeri gayet net görebiliyorum, saçma sapan yersiz hakeretlerle üste çıkmaya çalışmanız faydasız.
Kediyi kaplan gibi göstermeye çalışıp rezil oldunuz, en iyisi uzatmayın.
Kaçıncı kez yazım hatası ve hakaretlerden ceza alıyorsunuz?:) Hala akıllanmadınız. Günler sonra gelip yorum yapıyorsunuz. Gerekli şikayeti yaptım hakkınızda. :)

İnsanları rahatsız ettiğiniz yetmiyorum forumumuzada saygınız yok.

Kaçıncı kez yazım hatası ve hakaretlerden ceza alıyorsunuz. :) Hala akıllanmadınız. Günler sonra gelip yorum yapıyorsunuz. Gerekli şikayeti yaptım hakkınızda. :)

İnsanları rahatsız ettiğiniz yetmiyorum forumumuzada saygınız yok.
Yazım hatasından ceza alalı yaklaşık 2 ay oluyor. (y) Ve inanın ki sizinle hiç ilgisi yok. Kontrol edemezken böyle bir ithamda bulunmanız ayrı bir saçmalık zaten. :) Yazım hatalarından bahsedeceksek eğer sadece cümlelerinizden birkaçını okumamız dahi yetiyor. Ne araştırma ne tecrübe demişsin, ona çok güldüm. Madem bilmiyorsun, azıcık bak daha önce topladığım sistemlere ve testlerine. Burada amaç varlık göstermek değil, senin gibi cahilliğiyle böyle nezih bir ortamı bozmaya çalışanları susturmak. Farkındaysanız dediklerime cevap verecek bir sözde bulamadınız. ( Bu sefer uydurabilecek birşey yok. :) ) İnceleyen arkadaşlar nasıl saçmaladığınızı ve batırdığınızı zaten anlıyor az çok. Gereken bilgilendirme yapılmıştır. @samet67671 @JaroxJamaica

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı