Gigabyte GA-A320M-DS2 BIOS Güncelleme

Nerede olduğu yazıyorum zaten diğer programlar nerede ise orada diyorum.
Başlat kısmına bakacaksın, oradan bulamıyorsan alt kısımda ara butonu var dediğimi yaz çıkar, hadi orada da bulamadın programlar programfiles klasörüne kurulur onu da mı bilmiyorsunuz?
Biliyorum. Ancak ilginç bir şekilde yok. Program kaldır bölümünde @Bios gözüküyor ama diğer hiçbir yerde yok. BIOS'u Gigabyte APP Center'dan mı güncelleyeceğim?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu kadar uğraşacağıma Q-Flash'dan güncellesem nasıl olur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değer mi diye birşey yok 2 DK'lık işlemi yapamıyor musunuz? Önceki sayfada da belirtmiştim güncelleme oldukça güncellemen lazım.
Hocam ben ilk BIOS'umu 15 Şubat'ta güncelledim. Yani biraz acemiyim, korkuyorum. O yüzden bu kadar soru soruyorum. :)

Gerçi artık anakartlar Dual BIOS kullanıyor. Yanlış güncelleme yapılsa bile kurtarılıyor. Yanlış mıyım?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı