Gigabyte A320M BIOS güncelleme

ProXory

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Gigabyte A320M-DS2 (V1.0) anakartını kullanıyorum. BIOS sürümüm F23 ve son olarak F25 gelmiş fakat indirmeden önce şöyle bir not düşmüşler;

Not: Bu BIOS'u güncellemeden önce AMD Chipset Driver 18.10.20.02 veya en son sürümünü güncelleyin.

Bu AMD Chipset Driver'dan kastı nedir anlayamadım? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı konuyu dün açtım incelemen iyi olucaktır. Bende F25 sürümüne bu sabah güncelledim. Yapamadığın bişey olursa yardımcı olabilirim. Kolay gelsin.

Aynı konuyu dün açtım incelemen iyi olucaktır. Bende F25 sürümüne bu sabah güncelledim. Yapamadığın bişey olursa yardımcı olabilirim. Kolay gelsin.
Sadece bu kart üzerinde mi geçerli? Gigabyte z170 gaming k3 bios güncelledikten sonra windowsun açılmamasıyla ilgili konu açtım da böyle bir not hatırlamıyorum, sormak istedim.

Sadece bu kart üzerinde mi geçerli? Gigabyte z170 gaming k3 bios güncelledikten sonra windowsun açılmamasıyla ilgili konu açtım da böyle bir not hatırlamıyorum, sormak istedim.
Her Anakartın BIOS ve Chipset Driverları farklıdır. Uygun driverları bulmak ve onun işletim sisteminize de uyması gerekir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı