Gigabyte GA-AB350 Gaming 3 nasıldır?

Serkovic

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayar toplamaya çalışıyorum. İleriye dönük bir anakart istiyorum. İleride işlemci ve ekran kartı yükseltmesini kaldırabilecek bir anakart. 700₺-900₺ arası anakart için bütçem var.

Düşündüğüm Anakart: Gigabyte GA-AB350 Gaming 3 AMD B350 Soket DDR4 3200+ O.C. Bu anakart ileriye dönük müdür sizce? Yorumlarınız neler?
  • Ryzen 5 1600x
  • ASUS GTX 1050 Ti Cerberus
  • WD 1TB Cavier Blue
  • Corsair 120GB Force serisi LE
  • Kingston 16GB (2x8) HyperX Predator Black 3000 MHz
  • Everest Rampage Mega Gaming MidT ATX Kasa
  • Cooler Master 80 plus 600W

Herhangi bir X470 modeli daha iyi olur. Bu arada kasayı değiştirmenizi öneririm. Forum olarak Everest ürünlerini önermiyoruz.

B350 anakartlar arasında en kaliteli bileşenleri barındıran anakart bu ancak fiyatı diğerlerinden çok yüksek, kaliteli olsa da aradaki fiyat farkına değmez. Ondan daha uyguna aynı özellikleri sunan ASUS B350 Plus modelini alıp kalan parayı başka bileşenlere yatırmak daha iyi olacaktır. Bir de bu modelin Vatan Bilgisayar'daki fiyatı olan 822 TL ve bu ancak küfürlerle betimleyebileceğiniz bir rakam. Aynı anakartın aynı serisinin X370 modeli sadece 7 TL daha pahalı!

GIGABYTE GA-AX370 GAMING 3 AMD Socket AM4 Ryzen DDR4 3200(O.C.)MHz Anakart - Vatan Bilgisayar

MSI X370 SLI Plus modeli ise 11 TL daha pahalı. İnanılmaz.
2018-08-22 17_26_56-Anakart Fiyatları ve Anakartlar - Vatan Bilgisayar.jpg

Bize bütün sistem için bütçenizi belirtin, Vatan Bilgisayar'dan almak zorundaysanız bile sizin için daha iyi bir sistem toplayalım.

B350 anakartlar arasında en kaliteli bileşenleri barındıran anakart bu ancak fiyatı diğerlerinden çok yüksek, kaliteli olsa da aradaki fiyat farkına değmez. Ondan daha uyguna aynı özellikleri sunan ASUS B350 Plus modelini alıp kalan parayı başka bileşenlere yatırmak daha iyi olacaktır. Bir de bu modelin Vatan Bilgisayar'daki fiyatı olan 822 TL ve bu ancak küfürlerle betimleyebileceğiniz bir rakam. Aynı anakartın aynı serisinin X370 modeli sadece 7 TL daha pahalı!

GIGABYTE GA-AX370 GAMING 3 AMD Socket AM4 Ryzen DDR4 3200(O.C.)MHz Anakart - Vatan Bilgisayar

MSI X370 SLI Plus modeli ise 11 TL daha pahalı. İnanılmaz.
Eki Görüntüle 325294

Bize bütün sistem için bütçenizi belirtin, Vatan Bilgisayar'dan almak zorundaysanız bile sizin için daha iyi bir sistem toplayalım.

6000₺ bütçem var onu geçmeyecek şekilde bir sistem istiyorum. Anakartı ileriye dönük olursa müthiş olur. Ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapabilirim 1-2 yıl sonra.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı