Çözüldü Gigabyte GA-AB350M-D3V anakart bip sesi çıkarıyor ve açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

D064N

Hectopat
Merhabalar. Bugün sipariş ettiğim bilgisayar parçaları geldi. Tüm parçaları taktım güç tuşuna bastım ve sonuç hüsran. Fanlar çalışıyor CPU fan çalışıyor ama ekrana ne görüntü geliyor ne hata durumunda olan "bip" sesleri çıkıyor tık yok.
İşlemciyi kontrol ettim doğru takmışım.
RAM'i farklı porta taktım.
Ekran kartını kontrol ettim.
Ama olmadı aklıma başka bir şey de gelmedi.

Sistemim şöyle;
Ga-AB350M-D3V anakart
AMD Ryzen 3 1200 işlemci
Radeon R9 Dual-X Sapphire ekran kartı
Corsair Vengeance LPX 8 GB RAM
Elements 750W PSU
500GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek tek ilerlememiz lazım. Sistem 2.el değil mi? Öncelikle RAM ve ekran kartını başka sistemde deneme şansın var mı? Veya çalıştığına emin olduğun bir RAM, ekran kartını sistemine takma şansın var mı?

Tek tek ilerlememiz lazım. Sistem 2.el değil mi? Öncelikle RAM ve ekran kartını başka sistemde deneme şansın var mı? Veya çalıştığına emin olduğun bir RAM, ekran kartını sistemine takma şansın var mı?
Gpu ve PSU önceki kullandığım bilgisayardan diğer parçalar sıfır. Ekran kartını test edebilirim ama RAM'i test edemem.
Sorunu çözdüm arkadaşlar.ATX12V yerine kabloyu takmamışım onu fark ettim onu takınca çözüldü.Şimdi Bios ayarları yapılacak galiba.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı