Gigabyte GA-B75M-D3H anakart açılıp kapaniyor

Trickester

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16 gb ddr 1600 mhz ram i7 3770 işlemci rx 590 se ekran kartı
Sahibinden uzerinden Param Güvende'yle Gigabyte GA-B75M-D3H anakart aldim ama i7 3770 islemci taktigim zaman açılıp kapaniyor. İşlemci de normalde arizasiz calisiyordu ne yapmam lazim? Bazen 10-15 saniye calisip kapaniyor calisip kapaniyor bazen 4-5 saniye de.

Sahibinden uzerinden Param Güvende'yle Gigabyte GA-B75M-D3H anakart aldim ama i7 3770 islemci taktigim zaman açılıp kapaniyor. İşlemci de normalde arizasiz calisiyordu ne yapmam lazim? Bazen 10-15 saniye calisip kapaniyor calisip kapaniyor bazen 4-5 saniye.

Açma kapama tuşunu basılı tutun. Sonra bilgisayar tekrar tekrar kendini açıp kapayacak. Kendini tekrar başlatmayana kadar basıp çekiyoruz (30-40 sn basılı tutucan yani).sonra ise main BIOS is corrupted yazan bir ekran çıkacak onun %100 olmasını bekliyoruz (önemli: Bu işlem esnasında bilgisayarın gücünü kesmeyin. Aksi takdirde anakartınız kullanılamaz hale gelecektir!)sonra PC kendini tekrar başlatacak ve BIOS yüklenmiş ve düzelmiş olacak (denendi ve onaylandı.)

Sahibinden uzerinden Param Güvende'yle Gigabyte GA-B75M-D3H anakart aldim ama i7 3770 islemci taktigim zaman açılıp kapaniyor. İşlemci de normalde arizasiz calisiyordu ne yapmam lazim? Bazen 10-15 saniye calisip kapaniyor calisip kapaniyor bazen 4-5 saniye de.

Bunlar Dual BIOS diye biliyorum internette Gigabyte GA-B75M-D3H BIOS degiştirme yaz çıkar diye biliyorum bir de psunda sorun olabilir evde eski falan varsa takıp deniyebilir misin?

Bunlar Dual BIOS diye biliyorum internette Gigabyte GA-B75M-D3H BIOS degiştirme yaz çıkar diye biliyorum bir de psunda sorun olabilir evde eski falan varsa takıp deneyebilir misin?

PSU falan calisiyor evde FX anakart oldugu icin o anakarti sokup bu islemciyle takmaya calistim son care olarak diger BIOS'u olayini deneyeceğim olursa artik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı