Gigabyte GA-B75M-D3H anakart açılıp kapaniyor

Trickester

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16 gb ddr 1600 mhz ram i7 3770 işlemci rx 590 se ekran kartı
Sahibinden uzerinden Param Güvende'yle Gigabyte GA-B75M-D3H anakart aldim ama i7 3770 islemci taktigim zaman açılıp kapaniyor. İşlemci de normalde arizasiz calisiyordu ne yapmam lazim? Bazen 10-15 saniye calisip kapaniyor calisip kapaniyor bazen 4-5 saniye de.

BIOS'a girdiğinde de kapanıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
bi ara böyle bi kart gelmişti elime bios çiplerinin yerini değiştirebiliyorsanız değiştirin veya biosta yükleyebilirsiniz

Açma kapama tuşunu basılı tutun. Sonra bilgisayar tekrar tekrar kendini açıp kapayacak. Kendini tekrar başlatmayana kadar basıp çekiyoruz (30-40 sn basılı tutucan yani).sonra ise main BIOS is corrupted yazan bir ekran çıkacak onun %100 olmasını bekliyoruz (önemli: Bu işlem esnasında bilgisayarın gücünü kesmeyin. Aksi takdirde anakartınız kullanılamaz hale gelecektir!)sonra PC kendini tekrar başlatacak ve BIOS yüklenmiş ve düzelmiş olacak (denendi ve onaylandı.)

Bunlar Dual BIOS diye biliyorum internette Gigabyte GA-B75M-D3H BIOS degiştirme yaz çıkar diye biliyorum bir de psunda sorun olabilir evde eski falan varsa takıp deniyebilir misin?

Bunlar Dual BIOS diye biliyorum internette Gigabyte GA-B75M-D3H BIOS degiştirme yaz çıkar diye biliyorum bir de psunda sorun olabilir evde eski falan varsa takıp deneyebilir misin?

PSU falan calisiyor evde FX anakart oldugu icin o anakarti sokup bu islemciyle takmaya calistim son care olarak diger BIOS'u olayini deneyeceğim olursa artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…