Gigabyte GA-EP35-C DS3R Anakart Nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. CPU-Z Programı sayesinde artık bir çok şey öğreniyorum bilgisayarım ile ilgili. Anakartın modeli: Gigabyte GA-EP35-C DS3R.
Bu anakart nasıldır, ne için kullanılabilir?
Not: Grafik kartım da: Radeon X 1650 Series (Microsoft Corporation) - WD. Bu kart nedir, ne işe yarar ve nasıldır sizce?

Merhabalar. CPU-Z Programı sayesinde artık bir çok şey öğreniyorum bilgisayarım ile ilgili. Anakartın modeli: Gigabyte GA-EP35-C DS3R.
Bu anakart nasıldır, ne için kullanılabilir?
Not: Grafik kartım da: Radeon X 1650 Series (Microsoft Corporation) - WD. Bu kart nedir, ne işe yarar ve nasıldır sizce?

Çok eski donanımlar. X1650 ekran kartı ise artık tarihi eser niteliğinde. Saklayın torununuzun torunu bile görür :D

Anakart eski ama sıradışı. Hem DDR3 hem DDR2 destekliyor. 6 adet RAM Slotu var. Onun dışında çok geniş bir CPU desteği var. Anakart eski, pek bir şey için kullanılmaz. Ekran Kartınız da eski 2007 çıkışlı bir kart. Yani sistem tarihi eser niteliğinde. Şöyle açıklayabilirim. Bilgisayarınız çalınırsa, hırsız, hırsızlıktan değil tarihi eser kaçakçılığından yargılanır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı