Gigabyte GA H170 HD3 DDR3 ve Kingston 500GB A2000 NVMe SSD uyumu

Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Neye bakarak söylediğinizi sorabilir miyim? Nasıl anladınız? Ben de öğrenmiş olayım.
1608140673260.png

Peki bios güncellemesi falan yapmam gerekir mi ? Taktıktan sonra hangi adımları izlemeliyim temiz kurulum yapıcam. Bu konuda bilginiz var mı ?
BIOS'un en güncel sürümünde olması genel olarak fayda sağlar zaten. SSD'yi taktıktan sonra normal bir şekilde kurmanız yeterli olur.

BIOS'un en güncel sürümünde olması genel olarak fayda sağlar zaten. SSD'yi taktıktan sonra normal bir şekilde kurmanız yeterli olur.
Teşekkürler, bir bilgisayarcıya sormuştum. "Anakartın websitesinde ne destekleniyorsa onu al. SSD ler RAM mantığıyla çalışır. Donanımsal bi sıkıntı, uyuşmazlık yaşayabilirsin. Onun yerine SATA SSD al bence sıkıntı çekme boşuna" demişti. Haliyle kuşkuya düştüm. Bi sıkıntı çıkarır mı sizce ?

Teşekkürler, bir bilgisayarcıya sormuştum. "Anakartın websitesinde ne destekleniyorsa onu al. SSD ler RAM mantığıyla çalışır. Donanımsal bi sıkıntı, uyuşmazlık yaşayabilirsin. Onun yerine SATA SSD al bence sıkıntı çekme boşuna" demişti. Haliyle kuşkuya düştüm. Bi sıkıntı çıkarır mı sizce ?
Tabi SATA SSD'ler daha güvenilirler bu konuda ama o büyük ihtimalle senin anakartında M.2 slotu olduğunu bilmiyordu. Çok düşük bir ihtimal de olsa uyuşmazlık olursa iade etme şansın olduğu için sıkıntı yaşayacağını sanmam.

Tabi SATA SSD'ler daha güvenilirler bu konuda ama o büyük ihtimalle senin anakartında M.2 slotu olduğunu bilmiyordu. Çok düşük bir ihtimal de olsa uyuşmazlık olursa iade etme şansın olduğu için sıkıntı yaşayacağını sanmam.
Söylemiştim biliyordu. İade etme şansım maalesef denedikten sonra yok. Hepsi burada açılmış ve denenmiş ürünleri geri iade almıyor maalesef

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı