Gigabyte GA-H55M-SH2 Karta i7 860 Alınabilir mi?

safakuyanikk

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizdeki anakart LGA 1156, bende de 1156 pin anakart var, sahibindende i7-880 bulunmakta fakat ben xeon x3470 almayı planlıyorum.O anakart için x3450 alabilirsin. Overclock ile 1050ti gibi kartlar kullanılabiliyor. Bu da işlemci desteği :

İ7 860 veya 870 piyasada daha çok bulunuyor. Alternatif olarak Xeon X3470'de alınabilir.
Elinizdeki anakart LGA 1156, bende de 1156 pin anakart var, sahibindende i7-880 bulunmakta fakat ben xeon x3470 almayı planlıyorum.O anakart için x3450 alabilirsin. Overclock ile 1050ti gibi kartlar kullanılabiliyor. Bu da işlemci desteği :
Satılmadıysa burdan alabilirsin.

Buyurun istediğinizi seçebilirsiniz.

Buyurun istediğinizi seçebilirsiniz.
Çok sağolun inceleyeceğim .
Bu arada ben overclock bilmediğimden dolayı pek te bulaşmak istemiyorum yoksa XEON alıcaktım.
yakarım falan elimde kalır şimdi :D
İ7 860 veya 870 piyasada daha çok bulunuyor. Alternatif olarak Xeon X3470'de alınabilir.

Satılmadıysa burdan alabilirsin.
hatayda yaşıyorum ben.
Arkadaşlar i7 880 bulabilicek var mı peki ?
Xeon işlemci overclock yapılmaz ise alınmaz diye biliyorum.

Çok sağolun inceleyeceğim .
Bu arada ben overclock bilmediğimden dolayı pek te bulaşmak istemiyorum yoksa XEON alıcaktım.
yakarım falan elimde kalır şimdi :D

hatayda yaşıyorum ben.
Arkadaşlar i7 880 bulabilicek var mı peki ?
Xeon işlemci overclock yapılmaz ise alınmaz diye biliyorum.
i7 880 olmasa bile 870 alabilirsin. Xeon ucuz olduğu için O.C ile kullanmak iyi olur.

Riskli bir iş overclock yakma durumu falan olursa sorun olur ha ama overclocksuz iyi olur i7 870ten performanslı diyorsan alayım.
Aralarında çok ufak bir fark var sadece. Çoklu çekirdek performansı olarak bakacak olursan x3470 daha güçlü bir işlemci ve 32 GB RAM desteği var. OC ile darboğaz yemeden ekran kartlarını beslersiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı