Gigabyte GA-H57M-USB3 Mavericks Kurulumu

Revahak

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2014
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar...
Benim bilgisayarın anakartı Gigabyte H57M-USB3. BIOS ayarlarında UEFI diye bişey göremedim. Onun dışında birde EHCI diye bişey de göremedim. Şu anda sistemde Windows XP kurulu. AHCI Modunda açılmıyor.

Onun dışında 3 tane hdd var. 3'ü de 2010'dan sonra aldığım ve 1TB'nin üstünde olduğu halde MBR.

Şimdi Win32DiskImager ile daha önceden indirdiğim 10.9.2.img dosyasını 8gb lik usb belleğe yazdırıyorum. USB belleği taktığımda windows xp ve 8.1 biçimlendirmemi istiyor. Bilgisayarı açtığımda USB'den boot ettiğimde de Clover yüklenmiyor. Direk Windows açılıyor.

İndirdiğim 10.9.2.img dosyasında sorun olabileceğini düşünerek buradan 10.9.3.raw dosyasını indiriyorum. Hazırladığım USB dosyasında benim donanımıma uygun olacak şekilde kurulumu sorunsuz gerçekleştirebilmek için ne gibi değişiklikler yapmam lazım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncel zaten. Daha önce 10.6.2 kurmuştum. Sonradan 10.6.8'e de güncellemiştim. Bunuda kurabilirim diye düşündüm. Ama USB'de sorun oldu nedense.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı