Gigabyte GA-H61M-S2PV ile GTX 1050 Uyumu

muammer52

Decapat
Merhaba,

Benim Gigabyte GA-H61M-S2PV (Rev 2.0) anakartım var, ekran kartım eski olduğu için yeni bir ekran kartı olarak GTX 1050 almayı düşünüyorum, anakartım uyar mı? Bir sorun çıkar mı ve hangi GTX 1050'yi almam gerekir (marka olarak) onu öğrenmek istiyorum. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Sistem Bilgilerim:
Ana Kart: Gigabyte GA-H61M-S2PV (Rev 2.0)
İşlemci: i3 2120 3.30 GHz
RAM: 4+4 DDR3 1333 MHz
Güç Kaynağı: 350 W
Windows 7 Ultimate 32 bit Service Pack 1

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakart ve Ekran kartı uyumunda bir sorun çıkmaz. İşlemcin önemli ve birde psu. Psu yetmez gibi duruyor, ramlerin 1600 mhz olursa daha iyi olabilir. İşlemci olarak da çok uçmana gerek yok i5 3570 yeterli olacaktır. Anakartın ile uyumlu işlemci. Nerden baksan Sistemi değiştirmen lazım ekran kartının tam performansını yansıtabilmesi için. Çok bütçen yoksa ramlerin fazla sıkıntı yaratmaz ama o işlemci darboğaza neden olur. Psu ise karışık hem o yükü kaldırabilir hemde kaldıramaz gibi 400w bir psu senin için daha iyi olacaktır.
Anakart ve Ekran kartı uyumunda bir sorun çıkmaz. İşlemcin önemli ve birde psu. Psu yetmez gibi duruyor, ramlerin 1600 mhz olursa daha iyi olabilir. İşlemci olarak da çok uçmana gerek yok i5 3570 yeterli olacaktır. Anakartın ile uyumlu işlemci. Nerden baksan Sistemi değiştirmen lazım ekran kartının tam performansını yansıtabilmesi için. Çok bütçen yoksa ramlerin fazla sıkıntı yaratmaz ama o işlemci darboğaza neden olur. Psu ise karışık hem o yükü kaldırabilir hemde kaldıramaz gibi 400w bir psu senin için daha iyi olacaktır.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı