Merhaba Windows 11 için TPM açmak istiyordum ama maalesef açamadım. Sorunum şu BIOS'a girdiğim zaman TPM açmak için Secure Boot açmam lazımmış ama ben Secure Boot'un üzerine gelemiyorum yani kilitli nasıl açabilirim şimdiden teşekkür ederim.
Anakart marka ve modeli: Gigabyte GA-H61M-S2pv
Veya TPM desteği var mı?
Windows 11 geçmek için yapıyorum hani yine de geçebilirim bazı methodlar vs var ama böyle geçince Riot Games ait hiçbir oyunu oynayamayacağım Valorant falan. TPM olsa şimdi direk geçerdim.
Windows 11 geçmek için yapıyorum hani yine de geçebilirim bazı methodlar vs var ama böyle geçince Riot Games ait hiçbir oyunu oynayamayacağım Valorant falan. TPM olsa şimdi direk geçerdim.
ben Windows 11 TPM olmadan Kurdum çalışyor şu anda ve günçellemeler alyor. ben ETS2 oynyorum sadeçe
Sen Şunu aça bilsen bençe dediğin oynu oynaya bilrsin belkide Device security
Ben Windows 11 TPM olmadan kurdum çalışyor şu anda ve günçellemeler alyor. Ben ETS 2 oynyorum sadeçe
Sen şunu aça bilsen bençe dediğin oynu oynaya bilrsin belki de device Security.
Ben Windows 11 TPM olmadan kurdum çalışyor şu anda ve günçellemeler alyor. Ben ETS 2 oynyorum sadeçe
Sen şunu aça bilsen bençe dediğin oynu oynaya bilrsin belki de device Security.
Riot Games VALORANT'ı sunar: Keskin nişancılığın özel ajan yetenekleriyle birleştiği 5'e 5, karakter tabanlı bir taktiksel nişancılık oyunu. VALORANT ve stil sahibi kadrosu hakkında daha fazlası
İyi günler. Bugün Valorant girmek istediğimde şu hata ile karşılaştım. Hatanın çözümü Secure Boot'u etkinleştirme. BIOS'a girdim. Secure Boot'u etkinleştirmeye çalışırken şu hatayı almaya başladım. Birkaç ayar değiştirdim fakat yine işe yaramadı. Yardımcı olur musunuz?