Gigabyte GA-H61M-S2pv TPM açılmıyor

Ardaaaas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Windows 11 için TPM açmak istiyordum ama maalesef açamadım. Sorunum şu BIOS'a girdiğim zaman TPM açmak için Secure Boot açmam lazımmış ama ben Secure Boot'un üzerine gelemiyorum yani kilitli nasıl açabilirim şimdiden teşekkür ederim.
Anakart marka ve modeli: Gigabyte GA-H61M-S2pv
Veya TPM desteği var mı?

arama kısmından TPM yaz ve buraya girmemiz lazım
Screenshot 2021-10-10 182903.jpg
Screenshot 2021-10-10 154917.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    36,9 KB · Görüntüleme: 77

buranı aç Device security git
Screenshot 2021-10-10 190324.jpg

Açılmıyor.

Windows 11 geçmek için yapıyorum hani yine de geçebilirim bazı methodlar vs var ama böyle geçince Riot Games ait hiçbir oyunu oynayamayacağım Valorant falan. TPM olsa şimdi direk geçerdim.
ben Windows 11 TPM olmadan Kurdum çalışyor şu anda ve günçellemeler alyor. ben ETS2 oynyorum sadeçe😊
Sen Şunu aça bilsen bençe dediğin oynu oynaya bilrsin belkide Device security

Son düzenleme:
Buranı aç device Security git.
Eki Görüntüle 1185969

Ben Windows 11 TPM olmadan kurdum çalışyor şu anda ve günçellemeler alyor. Ben ETS 2 oynyorum sadeçe😊
Sen şunu aça bilsen bençe dediğin oynu oynaya bilrsin belki de device Security.

Bende genellikte ETS FiveM oynuyorumda arada arkadaş geliyor LoL giriyor falan onlara TPM olmadan giremiyorum.
Buranı aç device Security git.
Eki Görüntüle 1185969

Ben Windows 11 TPM olmadan kurdum çalışyor şu anda ve günçellemeler alyor. Ben ETS 2 oynyorum sadeçe😊
Sen şunu aça bilsen bençe dediğin oynu oynaya bilrsin belki de device Security.

Maalesef açamıyorum orada uyumsuz olan uygulamayı da Denetim Masası'ndan kaldırdım ama.
Screenshot_2.png

senin güzel işlemçin var Intel® Core™ i5-3470
şu oynu bede yarın yüklerim bir bakayım acacakmı. bu Oyunu nerden indire biliriz Valorant ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00