Başarılı Kurulum Gigabyte GA-H87M-D3H - Mavericks

İşlemci nedir?
Harici ekran kartı var mı?
BIOS ayarlarında neleri nasıl ayarladınız?

Merhaba,
Bu arada bu anakart ile ilgili ek bilgi vereyim :) Ilk alindiginda uzerinde 3 serisi bios geliyor olabilir acilen internet sitesindeki en son surume yukseltin, ilk bios surumlerinde sorun var. Ben bu anakarttan 4 adet aldim ve kullaniyorum, sikintisiz ve guzel bir anakart. Ilgilenen olurmu bilmiyorum ama Vmware ESXi v5.5 destegide mevcut :) 32GB ram, 512GB SSD ile kurgudum guzel bir sanal sunucu ortamim var.

Ilk bios versiyonlarinda hata verme, aniden kapanma gibi sorunlar vardi, guncelleyince hicbirsey kalmadi.

Merhaba İşlemcim core i5 4440 ,Bios da yaptığım ayarlar Recep Bey'in söylediği gibi. Yalnız bir konuyu atlamışım. Sistemime bağlı hoparlörler var ve sesi bunlardan almaktayım. Hoparlörleri çıkarınca HDMI da ses olmadığını gördüm. IOJoe ile baktım. DSDT edit gerektiriyor. Frameworkbuffer da 2.kanala bağlı. Çalışmaya devam edeceğim. Bu arada 10.9.1 güncelleme yaptım sorun olmadı. Sadece ses sürücülerini tekrar yükledim. Herkese kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı