Merhaba Technopat ailesi nihayet aylar sonra GA-H97-D3H anakartlı bilgisayarıma Yosemite'yi kurabildik. Bu Sistemin Kurulmasına yardımcı olan arrkadaşlara @ysr ,@xxxcom , @HasanHüseyin ve Benim ile birlikte gece geç vakte kadar uğraşan ve en sonunda başaran @parrhesia' ya Çok çok Teşekkür ederim. nasıl kurduğumuza gelince en Bios ayarları Default ayarında ve hd AHCI olacak clover bot ekranında Settings de boot args kısmının en sonuna DropSSDT= Yes Yazdık aynı menüde aşağılara doğru dropping ile başlayan bir menü var orayı açtım en alttaki all seçeneğinin karşısındaki + işaretini kaldırdım en üsttekine + koydum ve kurulum ekranı açıldı. bu arada esas yapılması gerekeni @parrhesia yaptı ne yaptı bilmiyorum Flash daki bot kısmına birşeyler ekledi çıkarttı onu detaylı olarak açıklamasını @parrhesia dan bekliyoruz bizleri bilgilendirirse seviniriz tekrar yapmamız gerekirse bizler de başarabiliriz.
Bu arada sadece eksik olan Ses kartını kuramadım seskartının kext i olmasına rağmen kurdum çalışmadı bu konuda da bilenlerden yardım bekliyorum
Selamlar
Bu arada sadece eksik olan Ses kartını kuramadım seskartının kext i olmasına rağmen kurdum çalışmadı bu konuda da bilenlerden yardım bekliyorum
Selamlar