Gigabyte GA-X79-UP4 Yosemite Birbirine giren yazılar

YüksekVoltaj

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Guzelyalı, Izmir, Turkey
Daha fazla  
FakeSMC haric sildim yine olmadı. Bende bi ara beyaz ekrana geldi mause topu döner bir bicimde öylece kaldı. Apple storeden güncelleme yaptıkdan sonra yeniden başlatıgımda aynı olay olmuştu. Beyaz ekran ve mause başka da bişey yoktu. Benim sistem:

• işlemci : intel i7 4820k
  • anakart: gigabyte x79 up4
  • ekran kartı : zotac 650gtx nvidia geforce
  • sistem hdd : samsung evo ssd.

BIOS ayarları standart ayarı hic oynamadan sadece bios güncellemesi yapmıştım f7. Mavericks yüklemiştim bir sıkıntı yapmamıştı. Mavericks yosemiteyi döver artık böyle deyip mavericks e devam edecegiz. Sanırım nokta vuruşu yapılana kadar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Yosemite'yi yükledim. USB hiçbir şeyi silmedim. UEFI mod usb actım. cpus=1 komutunu ekledim, kuruluma gecti ve kurdu.

Sistem
  • intel i7 4820k
  • gigabyte x79 up4
  • zotac gtx650

Kurdum fakat maverick daha güzel. Yosemite begenmedim görsel olarak:)

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında ilk edap da birbirine giren yazı hatası oldu sonra bazı kext leri sildim beyaz ekran hatası oldu sonra tekrardan yosemite'i indirdim usb e yazdırdım uefi ile cpus=1 yaptım ilk denediğimde npci = 0x3000 yaptım oldu sonrasında npci = 0x2000 le de yükleme yaptı deneme amaclı bir problem cıkarmadı problem cıkarttıgında 2 yada 3 deneyerek cözdüm hiç bir müdahele etmedim usb'e sadece şunda problemli biraz clover de efi olayında cok ugraştırıcı bir şekilde sistem disk (samsung evo ssd) efi getirene kadar ugraştırıyor onuda clover de uefi ler yükleyerek denemeler yaptım multibeats yükledikden sonra bir kac kez yeniden başlattım denemeler sonucu efi göründü.... şimdiden herkes e kolay gelsin...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı