Gigabyte GA-Z68X ve HD 6850 sistem ne kadar eder?

Çok mu ? Dayım 900 ver gitsin deyince :D Herkes ayrı söylüyor kafam karıştı bir arkadaş 700 demiş diğer bir arkadaş 500 demiş :confused:

Orta yolu bulalım o zaman ?
 
Valla hocam kendi parçalarını internette araştır sıfır fiyatlarını 2. el fiyatlarını kendin ne kadar kullandın nasıl kullandıni, sendeki malzemelerin albenisi ne yani alıcı ahmet den değilde şu sebebden benden alabilir gibi. Temizliği bakımı dış görünüşü bunların hepsini hesapla bir fiyat belirle tüm satış sitelerine koy komisyon oranlarına göre kimisinde 50 lira pahalı kimisinde 50 lira düşük fiyat biç. Gelen mesajlara, takip edilen ilanına göre, ilan incelemesine göre fiyatları indir veya düşür yada aynı kalsın. Eminim güzel bir fiyata satacaksın:) Ben her 3-4 ayda bir sistem alır 200-300 kar ile satarım. Geçen kasım ayında aldığım sistemi 700 küsür lira kar ile sattım 3 hafta önce. Hala eski mesajlarımda vardır belki sistem. Mal senin fiyatıda kendin belirle. Dayının dediği gibi keşke 900 ver deyince zart diye müşteri bulunsa:)

Aldiğim sistem: Core i3 3220 ve Z77-DS3H | Technopat Sosyal buldum :)

Birçok kişi yok yanlış yere harcadın paranı, yok sen ne yaptın, yok bilmem ne şu bu. Tabi hayırlı olsun diyenlerde oldu ama genel olarak beğenilmedi. 6 aydan uzun süre taş gibi kullandım gık demedi hiç bir oyunumda yada programımda 6 ay sonrada 700 lira üstüne koyarak sattım gitti:)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı