Sistem bileşenlerim aşağıdaki gibi.
MSI Radeon RX 580 Armor 8G OC 8 GB GDDR5 256bit ekran kartı.
2 adet Kingston HyperX Fury Black 8 GB 1600 MHz DDR3 CL10 HX316C10FB/8 RAM toplamda 16 GB RAM.
Intel® Core™ i7-3770 işlemci (8m önbellek, 3,90 GHz'e kadar işlemci hızı)
Gigabyte GA-Z77M-D3H 1155 DDR3 anakart.
Dualboot şeklinde Windows'un yanına kurmak istedim ancak boot ekranına kadar gelebildim. Orada "support.apple.com/mac/startup" hatası alıyorum. Bana basitçe neler yapabileceğimi anlatabilecek olan var mı?
Merhaba, bu rehberim de SIP'ı nasıl devre dışı bırakacağınızı göstereceğim. Hazırsanız başlayalım. 1. Bilgisayarı kapatın ve OpenCore ya da Clover boot menü de Recovery partition'ı seçip başlatın. 2. İzlenceler kısmından Terminal'i açın. 3. Terminal'i açtıktan sonra şu komutu girin: csrutil...
Merhaba, bu rehberim de SIP'ı nasıl devre dışı bırakacağınızı göstereceğim. Hazırsanız başlayalım. 1. Bilgisayarı kapatın ve OpenCore ya da Clover boot menü de Recovery partition'ı seçip başlatın. 2. İzlenceler kısmından Terminal'i açın. 3. Terminal'i açtıktan sonra şu komutu girin: csrutil...
Arkadaşın harici native olarak uyumlu RX580'i var farkında mısın? Neden dahili ekran kartına göre yönelendirip EFI atıyorsun? Ben düzenleyip paylaşayım bir tane.
Arkadaşın harici native olarak uyumlu RX580'i var farkında mısın? Neden dahili ekran kartına göre yönelendirip EFI atıyorsun? Ben düzenleyip paylaşayım bir tane.