Gigabyte Gaming A16 Alınır Mı?

Rdr 2 testi yaptım.
Medium-high ayarlarda 60-85 fps arasi

Ultra ayarlarda 50-60 fps aldim.
Gpu sıcaklığı 69
Cpu sıcaklığı 72
Testi 15-20 dakika falan yapabildim
Laptopun altında metal bir sogutucu vardi ancak sogutucu calismiyorken test yapıldı.
@ExenXip

Gigabyte için soğutma teknolojisinin clevo kasa kullanmasından dolayı kötü olduğu söyleniyor.
Yani hocam siz bilirsiniz ama ben pek bir sorun yaşamadım. V15 de aşağı yukarı böyledir.
Yalnız rdr oynarken cpu 25 watt üstünü görmedi.

Rdr 2 testi yaptım.
Medium-high ayarlarda 60-85 fps arasi

Ultra ayarlarda 50-60 fps aldim.
Gpu sıcaklığı 69
Cpu sıcaklığı 72
Testi 15-20 dakika falan yapabildim
Laptopun altında metal bir sogutucu vardi ancak sogutucu calismiyorken test yapıldı.
@ExenXip
Genel olarak sanırım öneriyorsunuz, ancak beğenmediğiniz ya da şikayet ettiğiniz bir şey var mı?

Genel olarak sanırım öneriyorsunuz, ancak beğenmediğiniz ya da şikayet ettiğiniz bir şey var mı?
Renkleri daha iyi olabilirdi, sol altta ışık sızması var ama beni rahatsız etmiyor. Klavye aydınlatması cok yüksek ve ayarlanmiyor, gözlerimi rahatsız ettiği icin kullanmıyorum. Bios ayarlari cok kısıtlı. Eskiden masaüstü kullanıyordum. A16'da bios bomboş gibi geldi.

Dual boot ile win ve Linux'u beraber kullaniyorum. FastBoot acik galiba o yüzden laptop açılırken boot menüye giremiyordum. Biosa girdigimde fast boot acma kapama seçeneğinin bile olmadığını gördüm.

Renkleri daha iyi olabilirdi, sol altta ışık sızması var ama beni rahatsız etmiyor. Klavye aydınlatması cok yüksek ve ayarlanmiyor, gözlerimi rahatsız ettiği icin kullanmıyorum. Bios ayarlari cok kısıtlı. Eskiden masaüstü kullanıyordum. A16'da bios bomboş gibi geldi.

Dual boot ile win ve Linux'u beraber kullaniyorum. FastBoot acik galiba o yüzden laptop açılırken boot menüye giremiyordum. Biosa girdigimde fast boot acma kapama seçeneğinin bile olmadığını gördüm.
Anladım hocam teşekkür ederim. Sanırım tercihimi Gigabyte'tan yana kullanacağım. En azından servisle falan uğraştırmaz diğerleri gibi sanki, teknik anlamda sorunsuz görünüyor 😁.

Anladım hocam teşekkür ederim. Sanırım tercihimi Gigabyte'tan yana kullanacağım. En azından servisle falan uğraştırmaz diğerleri gibi sanki, teknik anlamda sorunsuz görünüyor 😁.
Rica ederim, umarım memnun kalırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.

Bir arkadasimda da 4060 msi cyborg var. O da güzel bir seçenek gibi geliyor bana.

Rica ederim, umarım memnun kalırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.

Bir arkadasimda da 4060 msi cyborg var. O da güzel bir seçenek gibi geliyor bana.
Maalesef bütçemi aşıyor, ben beni 2-3 yıl götürecek bir şey istiyorum. 2-3 kullanacağım sadece o yüzden çok yüksek bütçeli ve çok fazla donanımlı bir cihazı gerek görmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı