Gigabyte Gaming A16 Alınır Mı?

A16 aldım.
Simdilik güzel ancak tek sorunu açılırken cizirti sesi cıkarıyor sonra geciyor. Bir ara destek ile iletişime geçeceğim. Çok büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Windows 11 de fanlar dengeli modda ortalama bir ses ile calisiyor. Güç tasarrufu modunda cok sessiz.
Linux da ise fanlar bostayken dönmüyor. Tarayicida gezerken sesi rahatsız etmiyor.
Ama win11 de bostayken bile fanların donmesi üzdü.

Ben linux kullanıcısıyım ve laptoptan şimdilik memnunum. Linux da donanımsal olarak sorun yaşamadım.

Bu arada cizirti sesi kesin olacak diye bir şey yok. Yabancı birisine sorduğumda boyle bir sorun yaşamadığını belirtti.
Hoparlörler efsane

Son düzenleme:
İyi günler bende bu laptoptan almayı planlıyorum ama internette Türk bir içerik üreticisi tarafından hiç incelenmemiş acaba laptop kalite olarak nasıl (plastiği vs.), birde çift fanlımı, Mesela msı cybrog tek fanlı geliyor.

İyi günler bende bu laptoptan almayı planlıyorum ama internette Türk bir içerik üreticisi tarafından hiç incelenmemiş acaba laptop kalite olarak nasıl (plastiği vs.), birde çift fanlımı, Mesela msı cybrog tek fanlı geliyor.
Merhaba, bilgisayarın çift fani var. Kalite olarak idare eder kasa full plastik ancak menteseleri baya sağlam. Ben bir sorun yaşamadım ancak dediğim gibi bazen cizirtili ses cikariyor o sizde olmayabilir belki. Ekranını baya beğendim.
Touchpad ve klavyesi de baya güzel.

Ama lutfn emin olarak alın çünkü ben boyle derim ve siz alırsınız sorunlu çıkar, ben vicdan azabı çekerim 😀. Boyle şeylere takıntılıyım.
Elektronik cihazlar şans isi. Bende ışık sızması çıkmaz sizde cikar vs.

Cevabınız için teşekkürler sorunlu çıksa bile sizin suçunuz olmaz :D sanırım alacam ama henüz emin değilim dediğiniz gibi elektronik şans işi.

Cevabınız için teşekkürler sorunlu çıksa bile sizin suçunuz olmaz :D sanırım alacam ama henüz emin değilim dediğiniz gibi elektronik şans işi.
Ben uzun zaman araştırdım ve bunu aldim. Eger amacınız oyun oynamaksa acer nitro 16 lara bakabilirsiniz. Ancak gigabyte a16 dan ben memnunum. Acer almadım cunku cok ağır. Ben cok oyuncu değilim o yüzden a16 bana daha cok hitap ediyor.

Sorunuz varsa sorabilirsiniz yardımcı olmak isterim

Merhaba, pek emin olmamakla beraber ekran kartına watt sınırlaması getirilmiş bu modelde diye duydum gerçek mi? Veya performansa herhangi bir etkisi var mı?

Merhaba, pek emin olmamakla beraber ekran kartına watt sınırlaması getirilmiş bu modelde diye duydum gerçek mi? Veya performansa herhangi bir etkisi var mı?
A16 80 watt diye biliyorum, bazı yerlerde 75 watt geciyor.
45 watt performansı baya düşürüyor ancak 80 watt kabul edilebilir bence.

Cyborg 45 watt bilginiz olsun.

A16 80 watt diye biliyorum, bazı yerlerde 75 watt geciyor.
45 watt performansı baya düşürüyor ancak 80 watt kabul edilebilir bence.

Cyborg 45 watt bilginiz olsun.
Anladım, bir soru daha soracağım kusura bakmayın bende almak için bakıyorumda.

Toplum içerisinde kullanırken çok fazla fan sesi çevreyi rahatsız eder mi?

Ders esnasında güç modunda kullanarak fanlar kapatılabilir belki o işe yarayabilir.

Bir de genel olarak ısınma problemi ile karşılaştınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı