Gigabyte Gaming RX 7700 XT OC Edition hotspot değerleri normal mi?

lolhowadamneon

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartına çok yük bindirmeyen oyunlarda 60 derecede takılırken, RDR 2 gibi oyunlarda ekran kartı sıcaklığı ile hotspot arasında en az 30 derece fark oluyor (ekran kartı sıcaklığı 59 iken hotspot 89-95 arasında) bazı arkadaşlar bu model ekran kartlarında termal pad sorunu olduğunu söylüyor. Sizce ne yapayım?

Hocam hangi çözünürlük? Ben şu an FurMark testi yapıyorum 2K Vulkan'da hotspot 80-85 arası. Aynı modeli kullanıyoruz bu arada. Ve bu sizin kartta sorun olduğu anlamına gelmiyor. Oda sıcaklığı, kasa hava sirkülasyonu gibi etkenler de buna sebep olabilir.
1080p oynuyorum hocam. Ek olarak bazı kullanıcılar aynı model olmasına rağmen farklı ekran kartlarındada sorun yaşadıklarını söylemişler. Yani gigabyte rx 7700 xt bir kişide iyi, diğeri kişide hatalı gibi bir yorum vardı.

Hocam yerine yeni kart göndermediler mi? Mesela bana şu an bu durumda para iadesi yaparlarsa aynı ekran kartını tekrar alamıyorum çünkü zam geldi.

Aynı karttan ellerinde yoktu, farklı muadil kart istesem bile önceliği RMA'dan gelen kartlara verip onlardan birini yolluyorlar o yüzden sıcak bakmadım. AMD kartlardan da sürekli sorun yaşadığım için iade etmek istedim ve paramı aldım. Evet şu an aldığım paraya aynı kartı alamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı