Gigabyte gcm945 S2L ve Dual Core E 8600 işlemci uyumu

Yusf051

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde bu anakart var. Şu anda sistemde E2180 işlemci takılı ve LoL'de 10-20FPS alıyorum, genel olarak da sistemde yavaşlıklar söz konusu. Bu arada ekran kartı Sapphire Radeon HD 3650. eğer ben bu sistemde başka hiçbir parçaya dokunmadan, sadece Dual Core E8600 işlemci alırsam eğer LoL'de ortalama kaç FPS artar, genel olarak sistem performansını etkiler mi, etkilerse ne kadar etkiler?

İsterseniz ikinci el bir Intel Core 2 Exterme işlemci alabilirsiniz. Ayrıca anakartınızda 2 GB RAM takılıysa 2 GB daha ekleme yapmalısınız. Ekstra olarak ekran kartını değiştirebilirsiniz.

İsterseniz ikinci el bir Intel Core 2 exterme işlemci alabilirsiniz. Ayrıca anakartınızda 2 GB RAM takılıysa 2 GB daha ekleme yapmalısınız. Ekstra olarak ekran kartını değiştirebilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim efendim. Bütçeyi olabildiğince düşük tutmaya çalışıyorum, bütçem olsaydı yeni sistem toplamak isterdim zaten. Anakartımın desteklediği işlemciler belli, bende aralarından en üstteki olan E8600'ü yazdım. RAM olarak da 4 GB RAM takılı ama 1GB donanıma ayrılmış o yüzden 3GB DDR2 667MHz. Ekran kartı olarak düşük bütçe ile hangisini önerirsiniz?

Bütçeniz (işlemci dahil) ne kadar? Bu arada önerdiğim işlemci muhtemelen baktığınız işlemciden daha güçlü ve anakartınızla uyumlu.

Yani o yüzden önceliğim E8600 olacak, ekran kartı olarak da önerilerinizi bekliyorum.
Core™ 2 Extreme X6800, bu işlemciyi destekliyor. Bütçem de direkt şu diyemem ama olabildiğince minimum olması gerekli ki babama şunu alalım diyebileyim.

İkinci el R7 240/250 veya GTX 750Ti alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…