S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 7 Haziran 2020 #11 Alınır hemen o fiyata.
Defoze Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 19 7 Haziran 2020 #12 bertan06 dedi: Toplayacağınız sistemde diğer bileşenleri ileride ekran kartını yükseltebileceğiniz şekilde ayarlarsanız (işlemci, anakart, havadar bir kasa vb.) daha da iyi performanslar da elde edebilirsiniz. Şimdilik istediğinizi verecek bir karttır. Genişletmek için tıkla... Ben de sizin gibi düşünüyorum ve öylede yapacağım ilerleyen zamanlarda yükseltmeleri rahatlıkla yapacağım bir sistem topluyorum şu anda.
bertan06 dedi: Toplayacağınız sistemde diğer bileşenleri ileride ekran kartını yükseltebileceğiniz şekilde ayarlarsanız (işlemci, anakart, havadar bir kasa vb.) daha da iyi performanslar da elde edebilirsiniz. Şimdilik istediğinizi verecek bir karttır. Genişletmek için tıkla... Ben de sizin gibi düşünüyorum ve öylede yapacağım ilerleyen zamanlarda yükseltmeleri rahatlıkla yapacağım bir sistem topluyorum şu anda.