Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce nasıldır?

ZTAlp

Centipat
Selamlar Gigabyte RTX 2070 Super Windforce adında bir ekran kartı gördüm nasıl bir karttır? Bir de Gigabyte RTX 2070 Super Windforce 3X aralarında farklar ne? Gigabyte RTX 2070 Super Windforce 4500TL iken 3X 4.900TL ne fark var aralarında?

Soğutma bakımından aynı kartlar. Birisi saat hızı bakımından diğerinden daha fazla. 400 lira etmez o fark. 2070S Windforce iyi bir modeldir. NVIDIA şart değilse RX 5700 XT modellerine de bakabilirsiniz.

Soğutma bakımından aynı kartlar. Birisi saat hızı bakımından diğerinden daha fazla. 400 lira etmez o fark. 2070S Windforce iyi bir modeldir. NVIDIA şart değilse RX 5700 XT modellerine de bakabilirsiniz.

Ben de NVIDIA yerine 5700 XT modelini tercih etmeyi düşünüyorum. Yazılım konusunda pek güvenemiyorum AMD'ye 5700 XT önerir misiniz? Zira büyük bir fiyat farkı var.

Ben de NVIDIA yerine 5700 XT modelini tercih etmeyi düşünüyorum. Yazılım konusunda pek güvenemiyorum AMD'ye 5700 XT önerir misiniz? Zira büyük bir fiyat farkı var.
20.2.2 çok iyi, sorun yok.

Valla ben 7 aydır kullanıyorum sanırım. Çok memnunum. İlk aldığımdan bu yana 3 sürücü kullandım. 3 ünde de problem yaşamadım. 5700 XT Nitro modelini kullanıyorum. Sıcaklık olarak, performans olarak beklentimin üstünde memnun ediyor beni.

Peki.

Valla ben 7 aydır kullanıyorum sanırım. Çok memnunum. İlk aldığımdan bu yana 3 sürücü kullandım. 3'ünde de problem yaşamadım. 5700 XT Nitro modelini kullanıyorum. Sıcaklık olarak, performans olarak beklentimin üstünde memnun ediyor beni.

Isı değerleri nasıl FPS farkı çok az diye biliyorum 2070S ile aralarında. 1000TL'ye yakın fiyat farkı var açıkcası bu fiyat farkına değmediğini düşünüyorum. Ekran kartı tam yükteyken sıcaklıklar ne durumda VRM ve çekirdek sıcaklıkları? 7 ayda sadece 3 sürücü mü çıktı?

Dostlar ekipmanlarım çok iyi zaten zorda olsa hayalimdeki ekipmanlara ulaştım ekran kartı olarak NVIDIA tercih edecegim.

Dostum ben de 1070 kullanıyorum işlemcide de AMD kullanıyorum gayet memnunum. Ekran kartında şu an tam güvenemesemde gerçekten arada 1000TL'ye yakın fark var ve bunu hak etmediğini düşünüyorum. Tabiki sizin tercihiniz eğer maliyet bakımından sorun yaşamayacaksanız NVIDIA'da AMD'de sizi üzmez diye düşünüyorum.

Peki.

Isı değerleri nasıl FPS farkı çok az diye biliyorum 2070S ile aralarında. 1000TL'ye yakın fiyat farkı var açıkcası bu fiyat farkına değmediğini düşünüyorum. Ekran kartı tam yükteyken sıcaklıklar ne durumda VRM ve çekirdek sıcaklıkları? 7 ayda sadece 3 sürücü mü çıktı?

Dostum ben de 1070 kullanıyorum işlemcide de AMD kullanıyorum gayet memnunum. Ekran kartında şu an tam güvenemesemde gerçekten arada 1000TL'ye yakın fark var ve bunu hak etmediğini düşünüyorum. Tabiki sizin tercihiniz eğer maliyet bakımından sorun yaşamayacaksanız NVIDIA'da AMD'de sizi üzmez diye düşünüyorum.

MSI RX 5700XT Gaming X 4100TL iken Gigabyte RTX2070 Super 4500TL bence o 400TL'ye deger hem RTX'de var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı