Gigabyte GeForce RTX 2080S Windforce vs MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio

cataclysm

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, toplayacağım PC'ye Gigabyte GeForce RTX 2080 Super Windforce ekran kartını almaya karar verdim. Ancak daha önce Gigabyte kullanmadığım için dayanıklılığı ve ısınma da problem yaşar mıyım diye düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim. Bu karttan vazgeçmem durumunda MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio kartını alacağım, yardımlarınızı bekliyorum.

Gigabyte RTX 2060 Super Gaming OC kullanıyorum, soğutma adına hiç bir sorun yaşamadım. Windforce'da da sorun olacağını sanmıyorum.

@Lakra @MayCrasH teşekkürler cevaplar için bir de sizlere aynı ekran kartı modellerinde mesela rtx 2080 ventus super 0C modeliyle rtx 2080 super gaming x trio yani 2 fan 3 fan olarak düşünürsek arasında çok ısınma, ses , performans konusunda çok fark var mıdır? Arada 800 liralık farka değer mi ?

Isı konusunda fark olur fakat performansları aynı olur.
AMD Ryzen 9 3950X işlemci
MSI MEG X570 ACE anakart
GSkill Trident Z Neo RGB 2x16 GB 3600 MHz CL16 RAM
Cougar Gemini T kasa
MSI RTX 2080 ventus super 0C ekran kartı
Seagate Barracuda 2TB 7200RPM HDD (1 tane)
Samsung 970 EVO Plus 1TB M.2 SSD
Corsair TXM 850W 80+ Gold PSU
Cooler Master Masterlıquıd ML360R sıvı soğutma
Bu sistem de kullanıcam.Bana sorun yaşatır mı sence?

@Lakra @MayCrasH teşekkürler cevaplar için bir de sizlere aynı ekran kartı modellerinde mesela rtx 2080 ventus super 0C modeliyle rtx 2080 super gaming x trio yani 2 fan 3 fan olarak düşünürsek arasında çok ısınma, ses , performans konusunda çok fark var mıdır? Arada 800 liralık farka değer mi ?

800 liraya değmez. Ben sana Gigabyte'ın RTX 2080 Super Gaming OC veya Windforce OC modelini öneririm çok daha uygun fiyata.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı