Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti Gaming ekran kartı nasıldır?

KNSRI

Hectopat
Gigabyte RTX 3070 Ti Gaming ekran kartını 16.480 TL'ye satın almış bulunmaktayım. Ekran kartını internette biraz araştırdım ama yeterince bilgiye sahip olamadım. Almış olduğum ekran kartının sıcaklık performansı nasıldır? Çok ısınan bir kart mıdır? Gigabyte rtx 2060 super windforce kullanıcısı olarak memnun değilim. Bazı oyunlarda en düşük ayarlarda bile 70 derecelere çıkabilen bir ekran kartı. Performansından çok sıcaklık değerleri benim için daha öncelikli.

İnternetteki bazı kullanıcılar kartın soğutmasının iyi olduğunu yazmışlar. Sizin görüşlerinizi de merak ettiğim için bu konuyu açmak istedim.

Not: Son 1 adet stoğu kaldığından dolayı konu açmadan önce satın almış bulundum :D

Fiyat çok yüksek, mining zamanlarından hatırladığım kadarıyla çok iyi değildi özellikle bellek soğutması. Sıfır ve Nvidia olması zorunlu ise zotac modeli de alınabilirdi 14000 liraya, AMD tarafında 6800 alınabilirdi çok daha uyguna. 2. elde 11 12 civarına 3090 bile alınabilrdi.

Fiyat çok yüksek, mining zamanlarından hatırladığım kadarıyla çok iyi değildi özellikle bellek soğutması. Sıfır ve Nvidia olması zorunlu ise zotac modeli de alınabilirdi 14000 liraya, AMD tarafında 6800 alınabilirdi çok daha uyguna. 2. elde 11 12 civarına 3090 bile alınabilrdi.
İkinci el konusunda arkadaşlarımdan aldığım kötü geri dönüşlerden dolayı ikinci ele mesafeliyim. NVIDIA ekran kartları yazılımsal olarak daha gelişmiş olduğundan önceliğim nvidia tarafındadır. Zotac bilmediğim bir marka olduğundan almak istemedim.

Gigabyte RTX 3070 Ti Gaming ekran kartını 16.480 TL'ye satın almış bulunmaktayım. Ekran kartını internette biraz araştırdım ama yeterince bilgiye sahip olamadım. Almış olduğum ekran kartının sıcaklık performansı nasıldır? Çok ısınan bir kart mıdır? Gigabyte RTX 2060 Super Windforce kullanıcısı olarak memnun değilim. Bazı oyunlarda en düşük ayarlarda bile 70 derecelere çıkabilen bir ekran kartı. Performansından çok sıcaklık değerleri benim için daha öncelikli.

İnternetteki bazı kullanıcılar kartın soğutmasının iyi olduğunu yazmışlar. Sizin görüşlerinizi de merak ettiğim için bu konuyu açmak istedim.

Not: Son 1 adet stoku kaldığından dolayı konu açmadan önce satın almış bulundum :D

İade edebiliyorsanız iade edin derim çoooooookkkkkkkkk pahalı. Bu karta bakabilirsiniz.

Hocam bende yeni 3070 Ti almış birisi olarak kesinlikle 3070 Ti önermiyorum çok gereksiz bir kart bana kalırsa, ayrıca fiyat olarak çok absürt bir rakama almışsınız. Ben daha uyguna almıştım fakat yine de hiçbir türlü iyi bir kart değil bana kalırsa.

Geçmiş olsun. 19K'ya RTX 4070 Ti alıyor insanlar yalnızca 2500 TL altına 3070 Ti gibi sümüğünü atmayacağı bir kartı almak garip geldi.
Hocam bende yeni 3070 Ti almış birisi olarak kesinlikle 3070 Ti önermiyorum çok gereksiz bir kart bana kalırsa, ayrıca fiyat olarak çok absürt bir rakama almışsınız. Ben daha uyguna almıştım fakat yine de hiçbir türlü iyi bir kart değil bana kalırsa.
İkinci el konusunda arkadaşlarımdan aldığım kötü geri dönüşlerden dolayı ikinci ele mesafeliyim. NVIDIA ekran kartları yazılımsal olarak daha gelişmiş olduğundan önceliğim nvidia tarafındadır. Zotac bilmediğim bir marka olduğundan almak istemedim.
Az önce satıcı ile görüştüm. Sistemsel bir hata olmuş biriyle aynı anda sipariş vermişiz. Ellerinde stok olmadığından gönderemeyeceklerini bundan dolayı satışı iade etmemi istediler. Bende iade etmek zorunda kaldım. Ekran kartı için önerilerinizi bekliyorum.

Az önce satıcı ile görüştüm. Sistemsel bir hata olmuş biriyle aynı anda sipariş vermişiz. Ellerinde stok olmadığından gönderemeyeceklerini bundan dolayı satışı iade etmemi istediler. Bende iade etmek zorunda kaldım. Ekran kartı için önerilerinizi bekliyorum.

Bu bütçede ikinci el istemiyorsan yapacağın en mantıklı iki seçenek ya 11.500 TL verip RX 6800 almak ya da 19K verip 4070 Ti almak olur. Seçimini yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı