Gigabyte GeForce RTX 5070 Windforce alınır mı?

bilal232

Kilopat
6 ay taksitle alacağım peşin fiyatına. En uygunu bu gibi gözüküyor. Diğer alternatif markaları ismen çok bilmediğim için güvenemiyorum. İnternet sitesi olarak Amazon, İncehesap üzerinden alınır mı sizce?

Aynı kartı ben de dün akşam aynı yerden aynı fiyata ve hatta aynı taksit sayısıyla sipariş verdim. 4K dual mod bir monitörde kullanacağım. Kartın 4K oyunculuk konusundaki performansı izlediğim videolara göre tatmin edici gibi duruyor. Ama özellikle kullanıcı yorumlarını ben de merak ediyorum açıkçası.

Revize edilmiş bir modele denk gelmelisiniz. İlk çıkan Gigabyte kartlarda termal macun akması sorunu var. Sanırım seri numarasından anlaşılıyormuş. Kodu 2519 ve sonrası olan kartlarda sorun düzeltilmiş.

Ürünü aldığımda seri numarasından kontrol edeceğim. Doğru mudur @LeFeyn? Bir de kartın 4K oyunculuk performansı hakkında yorumun var mı? İzlediğim videolarda Ultra ayarlarda bile gerek DLSS gerekse MFG sayesinde üzmez gibi duruyor.

Ürünü aldığımda seri numarasından kontrol edeceğim. Doğru mudur @LeFeyn? Bir de kartın 4K oyunculuk performansı hakkında yorumun var mı? İzlediğim videolarda Ultra ayarlarda bile gerek DLSS gerekse MFG sayesinde üzmez gibi duruyor.
Evet ama siz yine de olayı araştırıp kesin bilgi sahibi olun. 4K de yakın gelecekte üzmez diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı