Gigabyte GM-M8000 mousepad üzerinde hareket etmiyor

skyorv

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada.com'dan yeni verdiğim ürün siparişi bugün elime ulaştı mouse süper ama tek sıkıntım mousepad üzerinde imleç hareket etmiyor masanın üstünde hareket ediyor anlamadım gitti sorun nedir acaba?

Kitap veya Kağıt gibi şeylerin üzerinde de denediniz mi ? Sorun muhtemelen Mouse Pad'ten kaynaklanıyor.
Aynen kağıt parçasında bile çalışıyor mousepad'de çalışmıyor ilginç olmazsa gaming mousepad alacağız :D

Bir sorunum daha ise teamspeak 3 'de mous'un scroll tuşuyla aşağı yukarı yapmıyor ?

Scroll sorununu ile bir diğer yerde de karşılaşırsanız, bir şeyler deneyebilirsiniz. Ama bu Ts'den de kaynaklanabilir. Hiç kullanmadım açıkçası :)

Mouse pad'ler bildiğimiz gibi aşınıyor zamanla. Vatan'dan 3 Tl gibi bir fiyata alabilirsiniz bir tane :) Fakat Siyah olsa daha iyi olur, bazen bu mouse'ların lazerleri de, canlı renklerde sorun yaratabiliyor.
Ben Hepsiburada'dan zamanında 20 Tl'ye Strike X isimli Mouse Pad'i almıştım. G300 ile güzel çalışıyor. Ama şu anda uzun versiyonu var sanırım, yine de böyle ucuz yollu bir şey de bulabilirsiniz.

Scroll sorununu ile bir diğer yerde de karşılaşırsanız, bir şeyler deneyebilirsiniz. Ama bu Ts'den de kaynaklanabilir. Hiç kullanmadım açıkçası :)

Mouse pad'ler bildiğimiz gibi aşınıyor zamanla. Vatan'dan 3 Tl gibi bir fiyata alabilirsiniz bir tane :) Fakat Siyah olsa daha iyi olur, bazen bu mouse'ların lazerleri de, canlı renklerde sorun yaratabiliyor.
Ben Hepsiburada'dan zamanında 20 Tl'ye Strike X isimli Mouse Pad'i almıştım. G300 ile güzel çalışıyor. Ama şu anda uzun versiyonu var sanırım, yine de böyle ucuz yollu bir şey de bulabilirsiniz.
Bilgiler için teşekkür ederim en kısa sürede mousepad alacağım :D

Rica ederim :) Açıkçası ben Logitech gibi firmaların Mouse Pad'lerini gereksiz buluyorum. Kullandım, gerçekten mouse yağ gibi akıyor üzerinde fakat, bunlar da gayet yeterli :) Ben memnunum...

Benim anlamadığım şu olay var birde temspeak 3 programında yani sesli chat programında odalara bakmak için scroll tuşuyla aşağı yukarı yapsam bile inmiyor , kaymıyor bunu çözemedim :(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı