GIGABYTE GS25F2 vs AOC C24G42E

Makaleler
1
Daha fazla  
MSI MAG 272F de düşünüyordum ancak maalesef bütçe olarak o kadar çıkamıyorum. 5 bin gibi bütçem var ve İtopyadan alacağım çünkü yaz indirimi var. Yaz indirimlerinde bu iki monitör de 4800 düşüyor. Ancak hangisi almak daha mantıklı olur bilemedim. AOC'un renk doygunluğu, konstrat olarak iyi iş çıkardığı söylendi burada ve benim için ekrana baktığımda renklerin canlı canlı gözükmesini isterim açıkçası. Artı olarak curved ekran bir tık büyük ekran daha çok seviyorum ve öyle bir şey daha çok istiyorum. Ancak diğer yandan GİGABYTE hem daha çok bilenen marka bildiğim kadarı ile hem de 200 hz olarak karşıma çıkıyor. 180 ile 200 hz arasında çok bir fark yok biliyorum ancak hz ne kadar yüksek olursa benim için o kadar iyi olur. 5 bine daha iyisi alınır diyorsanız öneri de bekliyorum.

GİGABYTE hem daha çok bilenen marka

Öncelikle bu düşünceniz üründen ürüne değişkenlik gösterir. Monitör olarak bakarsak Gigabyte AOC gibi bir markanın yanında söz konusu bile olamaz. İki markanın da ürünlerini kullandım bu modeller olmasa da şuan kullandığım AOC monitör 165 hz curved. Çok memnunum. Bir tek ikisi arasında kafa karıştırıcı şey biri VA diğeri IPS panel olması. Ben daha çok online FPS oynadığım için VN panel çok soluk olduğundan VA panel tercih etmiştim. Şimdi online oyunlarım azaldı dizi film ve hikaye tabanlı gittiğimden keşke IPS panel alsaymışım diyorum. Tercihinizi bu yönde yapmalısınız. Birde şuna bakabilirsin arkadaşım kullanıyor.

MSI MAG 272F de düşünüyordum ancak maalesef bütçe olarak o kadar çıkamıyorum. 5 bin gibi bütçem var ve İtopyadan alacağım çünkü yaz indirimi var. Yaz indirimlerinde bu iki monitör de 4800 düşüyor. Ancak hangisi almak daha mantıklı olur bilemedim. AOC'un renk doygunluğu, konstrat olarak iyi iş çıkardığı söylendi burada ve benim için ekrana baktığımda renklerin canlı canlı gözükmesini isterim açıkçası. Artı olarak curved ekran bir tık büyük ekran daha çok seviyorum ve öyle bir şey daha çok istiyorum. Ancak diğer yandan GİGABYTE hem daha çok bilenen marka bildiğim kadarı ile hem de 200 hz olarak karşıma çıkıyor. 180 ile 200 hz arasında çok bir fark yok biliyorum ancak hz ne kadar yüksek olursa benim için o kadar iyi olur. 5 bine daha iyisi alınır diyorsanız öneri de bekliyorum.
Canlı renkler istediğniz için AOC C24G42E alın geçin.

Öncelikle bu düşünceniz üründen ürüne değişkenlik gösterir. Monitör olarak bakarsak Gigabyte AOC gibi bir markanın yanında söz konusu bile olamaz. İki markanın da ürünlerini kullandım bu modeller olmasa da şu an kullandığım AOC monitör 165 Hz Curved. Çok memnunum. Bir tek ikisi arasında kafa karıştırıcı şey biri VA diğeri IPS panel olması. Ben daha çok Online FPS oynadığım için VN panel çok soluk olduğundan VA panel tercih etmiştim. Şimdi Online oyunlarım azaldı dizi film ve hikaye tabanlı gittiğimden keşke IPS panel alsaymışım diyorum. Tercihinizi bu yönde yapmalısınız. Bir de şuna bakabilirsin arkadaşım kullanıyor.

Hocam attığınız monitörün ayakları biraz uzun ve masam küçük olduğu için olabildiğince küçük ayaklı ekran istiyorum ekranın kendisi büyük ancak ayakları küçük monitör gibi. FPS, hikaye fark etmiyor her türlü oyunu oynuyorum ancak hikaye oyunlarına daha yakınım ve seviyorum.

Canlı renkler istediğniz için AOC C24G42E alın geçin.

Dünki konu da önermiştiniz hocam siz onu görünce bu iki ekran arasında kaldım. Yine de bir konu açayım dedim. Büyük ihtimalle evet AOC alacağım.

Öncelikle bu düşünceniz üründen ürüne değişkenlik gösterir. Monitör olarak bakarsak Gigabyte AOC gibi bir markanın yanında söz konusu bile olamaz. İki markanın da ürünlerini kullandım bu modeller olmasa da şu an kullandığım AOC monitör 165 Hz Curved. Çok memnunum. Bir tek ikisi arasında kafa karıştırıcı şey biri VA diğeri IPS panel olması. Ben daha çok Online FPS oynadığım için vn panel çok soluk olduğundan VA panel tercih etmiştim. Şimdi Online oyunlarım azaldı dizi film ve hikaye tabanlı gittiğimden keşke IPS panel alsaymışım diyorum. Tercihinizi bu yönde yapmalısınız. Bir de şuna bakabilirsin arkadaşım kullanıyor.

FPS oyunlarında en son alınacak panel VA. Sizin kullanımınıza ters bir model almışsınız.

Hikayeli oyun, dizi ve film için VA kaliteliyse IPS'ten iyi deneyim verir. Ama iyi VA monitör pek yok. Günümüzde iyi va monitör sayısı artmaya başladı orası ayrı.

Aoc’un övülen modeli 24g42e, ips panel. Bu versiyon va panellisi fakat incelemesi yok. Ben iyi olduğunu tahmin ediyorum ama bir şey diyemem. Alırsanız ghosting testi paylaşın, iyi olup olmadığını öğrenmiş oluruz.

FPS oyunlarında en son alınacak panel VA. Sizin kullanımınıza ters bir model almışsınız.

Hikayeli oyun, dizi ve film için VA kaliteliyse IPS'ten iyi deneyim verir. Ama iyi VA monitör pek yok. Günümüzde iyi va monitör sayısı artmaya başladı orası ayrı.

Aoc’un övülen modeli 24g42e, ips panel. Bu versiyon va panellisi fakat incelemesi yok. Ben iyi olduğunu tahmin ediyorum ama bir şey diyemem. Alırsanız ghosting testi paylaşın, iyi olup olmadığını öğrenmiş oluruz.
İncelemesi olmaması beni baya korkutuyor açıkçası yalan yok. Ghosting yada ölü piksel çıkar birde onunla uğraşmak istemiyorum hiç.

Firmaların sağı solu belli olmuyor. Sorun yaşayanda var yaşamayanda var.
Anladım hocam alayım o zaman umarım sorunsuz şekilde gelir.

@bluerr Hocam indirimden sonraya aoc 6700 oluyor şu anda alamama gibi bir ihtimalim var indirimden sonra halen 6700 liraya alınmaya değer bir monitör mü yoksa o fiyat bandında sizce daha iyisi var mıdır?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı