Gigabyte GS25F2 vs ViewSonic-VX2425 vs Philips Evnia 24m2N3200s

• Konuyu başlatan Squu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 122

Squu

Hectopat
Peşin fiyatına taksit olması çok iyi bunlar arasındayım.

İkinci el olarak ise bu:

İkinci el olarak ise bu:

Aman diyeyim hem 2.el alıp hem MSI'a yönelmeyin. Gigabyte iyi duruyor. Philips'e yönelmezdim yerinizde olsam ancak Gigabyte ve ViewSonic iyi.

Peşin taksit yok hocam üstüne faiz koyuyor.

Hocam bütçe en fazla 4. anlamıyorum insanların bu hallerini. Fazla olsa bütçe zaten o yönde tavsiye isteyeceğim

Hocam kusura bakmayın ikinci el seçeneği vardı 4 küsure dusuyordu kaldırmışlar hiçbir farkıda yoktu.

İkinci el olarak ise bu:
Bunlardan en iyisi GS25F2, Phillips modelinden bi tık daha iyi.
İkinci el olan MSI kronik sorunlu zaten. Viewsonic hakkında bilgi yok. 240Hz olan Viewsonic ise çöp bir panele sahip.

Şahsen AOC 24G42e'i faizli alırdım yada KTC H25T7 bakardım. KTC ile GS25F2 aynı panel ama KTC'nin arka aydınlatması çok daha iyi olduğu için daha iyi sonuçlar veriyor.

Bunlardan en iyisi GS25F2, Phillips modelinden bi tık daha iyi.
İkinci el olan MSI kronik sorunlu zaten. Viewsonic hakkında bilgi yok. 240Hz olan Viewsonic ise çöp bir panele sahip.

Şahsen AOC 24G42e'i faizli alırdım yada KTC H25T7 bakardım. KTC ile GS25F2 aynı panel ama KTC'nin arka aydınlatması çok daha iyi olduğu için daha iyi sonuçlar veriyor.
Gerçekten bütçe çıkma şansım yok. Peşin fiyatına 4 bine kadar taksit olan heryerden alabilirim. Nihai karar ne olur?

Gerçekten bütçe çıkma şansım yok. Peşin fiyatına 4 bine kadar taksit olan heryerden alabilirim. Nihai karar ne olur?
Kaç taksit arıyorsunuz ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı