Gigabyte GS25F2a vs AOC 24G42e

Arkadaşlar bahsettiğim iki cihaz arasında kaldım. Birkaç gün içinde almam gerekiyor. Cihazım RTX 5060'lı, genelde hikayeli oyunlar oynarım ama rekabetçi de oynadığım oluyor. Elimde PS4 de var onu da monitörle kullanacağım. Arada 400 TL fark var, Gigabyte daha pahalı. Hangisini önerirsiniz?

AOC: (180 Hz, 0.5ms)

Gigabyte: (240 Hz, 1ms)

Hocam Gigabyte var bende aynısı, gayet güzel renkler ortalama mesela eski monitörüm AOC'du yanına pek yaklaşamaz ama kötü anlamına gelmiyor. Hz yüksek fakat bence AOC net daha iyidir monitör konusunda. Eğer çok çok oynuyorsanız rekabetçi oyunları düşünün gigiabyte ı ama AOC daha iyi genel olarak. Aradaki farkı normal kullanımda anlamazsınız. Ama oyunda karşı karşıya çok fark edersiniz.

Hocam Gigabyte var bende aynısı, gayet güzel renkler ortalama mesela eski monitörüm AOC'du yanına pek yaklaşamaz ama kötü anlamına gelmiyor. Hz yüksek fakat bence AOC net daha iyidir monitör konusunda. Eğer çok çok oynuyorsanız rekabetçi oyunları düşünün gigiabyte ı ama AOC daha iyi genel olarak. Aradaki farkı normal kullanımda anlamazsınız. Ama oyunda karşı karşıya çok fark edersiniz.

Arkadaş çok hard FPS Player değil günümüzde çoğu oyuncu 180Hz kullanıyor PS ve PC için en mükemmel tercih net AOC.

İkinize de teşekkür ediyorum hocalarım AOC alacağım muhtemelen 🙏🏻. @DepWeb

Arkadaş çok hard FPS Player değil günümüzde çoğu oyuncu 180Hz kullanıyor PS ve PC için en mükemmel tercih net AOC.
Philips Evnia 24M2N3201A/00

Hocam bu nasıl sizce? 5200 tl şu an indirimde

@DepWeb müsait olduğunuzda bakar mısınız?

Son düzenleme:

Hocam bu nasıl sizce? 5200 TL şu an indirimde

Işık sızması çok diye biliyorum
Not: Işık sızması mevzusu bu konuda var bakabilirsiniz Philips Evnia 24M2N3200A alınır mı?

Hocam bu nasıl sizce? 5200 TL şu an indirimde.

İncehesap'tan hangi monitör alınır? bu konuda (şu an çok taze hemen bakabilirsiniz) çok daha yetkin kişiler AOC'u öneriyor kesinlikle AOC alınması gerekir bu bütçede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı