Elektronik Gigabyte GS27Q 27" 1ms 2K IPS 170 Hz 6.399 TL

Bu markanın yetkili satıcısı kendisi.

MSI monitörlerin yetkili satıcılarından birisi ama beni güzel mağdur etmişlerdi. Ben fazla dikkat etmeden yetkili satıcı diye aldım. Elimdeki monitör G274qpf qd. Monitör yeniyken almıştım incelemesi yoktu. Sonuçta yetkili satıcı markada MSI sorun olmaz dedim. Monitörün beyazı sarımtırak gösterme sorunu var. Kontrastıda berbat. Premium mod aşırı yapay bir şekilde canlı gösteriyor. Bu monitörü biraz araştırırsanız forumda konuları açılmış kendinizde görürsünüz.

Bende kendilerine 14 günlük iade hakkımı kullanmak istediğimi söyleyip monitörü gönderdim. Kutuda hasar gördüğünü söylediler. Monitör çizilmiş iade yapamayız dediler. Sonra da video isteyince birkaç gün oyaladılar sadece. 1 hafta uğraştıktan sonra başkası çıkıp kim çizildiğini söylediyse yanlış söylemiş monitör ezildi dedi. Yahu 1 hafta çizildi diye oyala sonra bir başkası gelip bizim bunlardan haberimiz yok ezildi aslında desin. Çocuk bile inanmaz buna.

Bende ezilme yok kanıt atın dedim. O sırada monitör bana iade geldi tabii. Neyse fotoğraf attılar ezildi diye işaretlemişler hiçbir sorunu yok. Dedim burada bir sorun yok niye iade almıyorsunuz diye bana sesini yükselterek dava edin o zaman diye cevap verdiler.

Şikayetvar gibi birçok yerede baktım aynı benim gibi sorun yaşayan kullanıcılar gördüm. Bir başkası sorunlu monitörü iade için göndermiş adamlar bezle silip geri göndermiş müşteriye. Müşteri tekrar gönderince kutuda hasar gördü iade alamayız demişler.

Ebrar Bilgisayar mı bu? Güvenilir olduklarını bildiğim için direkt alışveriş yapardım. Yüzlerce firmadan alışverişim olmuştur ama bu firmadan hiç almamıştım. Sayenizde kara listeye eklendiler benim için, teşekkürler.

@PARAMORE, defalarca kez alışverişim oldu buradan. Herhangi bir sorun yaşamadım mesela ben. Ebrar Bilgisayar hala söylüyorum, güvenilir. İtopya, gaming.gen.tr, QP gibi bilinen firmalarda da aynı sorunları yaşayan var.

Müşteri hizmetleri berbat. Hiç bulaşmayın bile.

Ürünü alırken sıkıntı yok zaten. Kargoda sorun olursa, iade etmek isterseniz veya üründe bir problem çıkarsa sadece oyalarlar. Bakın ikinci kez söylüyorum adamlar 1 hafta boyunca bana çizik olduğu için iade yapamayacaklarını söyleyip geri gönderdiler monitörü. Ben ısrar edince başka birisi çıkıp size kim bunu söyledi aslında ezilme var diyor. Firmanın kendinden haberi olmayacak hali yok. Üstüne ezilme olmadığını söylediğimde dava edin o zaman diye çıkıştı müşteri hizmetleri. Bana başta çizik var sonra da ezilme var dedikleri monitörü aylardır kullanıyorum hala. Bir süre daha idare edip satacağım monitörü. Sonra daha iyi bir modele geçiş yapacağım. Ölü piksel vs çıksın süründürürler adamı. Hiç yoktan anlayışlı müşteri hizmetleri olsaydı neyse derdim. Üstüne basa basa söylüyorum müşteriyi telefonda dava edin o zaman diye ahkam kesen firmalardan ürün alınmaz.

Aslında arkadaşın dediği gibi size alınca ürünü yollayacak yüzlerce firma sayabilirim, çoğunun adını duymayanımız vardır ama yolluyor adamlar. Keza ben de farklı forumlarda çok fazla satış yapan referansı olan bir insanım. Büyük satıcı ile benim ne farkım kalıyor o zaman? O da parayı alıp ürünü yolluyor, ben de. Ürünü aldıktan sonra sağladığı hizmet önemli.

Aynen öyle. Amazon ve Hepsiburada gibi yerleri öneririm. Özellikle Amazon iade ve müşteri hizmetleri konusunda hepsini tek geçer.

Örneği bu resimlerdir. Gördüğüm en anlayışlı müşteri hizmetlerine sahipler. Cw çıktı dedikten sonra değişim istediğimi söyledim 1 dakika beklettiler sonra kabul ettiklerini söylediler. Bende o 1 dakika içinde vazgeçtim iade istiyorum dedim yine lafımı ikiletmeyip iade yaptılar. Ne bekletme var ne başka bir şey. Tak diye sorunumu çözdüler. Bırak 1 günümü almayı 5 dakika sürmedi iadeyi halletmem. Ki cw sorununu bilen bilir hiçbir firmanın çok yüksek ses gelmedikçe iade kabul etmediği bir durumdur. Hatta ASUS'a yazsanız garantiye girmediğini söylerler. İnisiyatif alma konusunda daha iyisi yok. Gidip fazladan veriyorum yine de Amazon'dan alıyorum. O kadar naif bir müşteri hizmetleri var.

Hangi firmadan aatın almıştınız?

Kesinlikle katılıyorum hocam, ben de laptop iade etmeye çalışmıştım amazondan, satıcı hemen çamura yatıp servis raporu lazım vs. diye oyalamaya çalıştı. Amazon müşteri hizmetlerini aradım dedim yasal hakkım var 14 gün içinde iade edebilirim koşulsuz siz gönderin biz hallederiz dediler o dakikadan sonra satıcı ila muhattap bile olmadan iade gerçekleşti. Gerekirse 1 2 fazla verip amazondan almak lazım pahalı şeyleri gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…