- Makaleler
- 8
Daha fazla
Bu markanın yetkili satıcısı kendisi.
MSI monitörlerin yetkili satıcılarından birisi ama beni güzel mağdur etmişlerdi. Ben fazla dikkat etmeden yetkili satıcı diye aldım. Elimdeki monitör G274qpf qd. Monitör yeniyken almıştım incelemesi yoktu. Sonuçta yetkili satıcı markada MSI sorun olmaz dedim. Monitörün beyazı sarımtırak gösterme sorunu var. Kontrastıda berbat. Premium mod aşırı yapay bir şekilde canlı gösteriyor. Bu monitörü biraz araştırırsanız forumda konuları açılmış kendinizde görürsünüz.
Bende kendilerine 14 günlük iade hakkımı kullanmak istediğimi söyleyip monitörü gönderdim. Kutuda hasar gördüğünü söylediler. Monitör çizilmiş iade yapamayız dediler. Sonra da video isteyince birkaç gün oyaladılar sadece. 1 hafta uğraştıktan sonra başkası çıkıp kim çizildiğini söylediyse yanlış söylemiş monitör ezildi dedi. Yahu 1 hafta çizildi diye oyala sonra bir başkası gelip bizim bunlardan haberimiz yok ezildi aslında desin. Çocuk bile inanmaz buna.
Bende ezilme yok kanıt atın dedim. O sırada monitör bana iade geldi tabii. Neyse fotoğraf attılar ezildi diye işaretlemişler hiçbir sorunu yok. Dedim burada bir sorun yok niye iade almıyorsunuz diye bana sesini yükselterek dava edin o zaman diye cevap verdiler.
Şikayetvar gibi birçok yerede baktım aynı benim gibi sorun yaşayan kullanıcılar gördüm. Bir başkası sorunlu monitörü iade için göndermiş adamlar bezle silip geri göndermiş müşteriye. Müşteri tekrar gönderince kutuda hasar gördü iade alamayız demişler.