Crosfireköprüsü
Decapat
Fanlar 50° de açılmıyor mu kontrol et kaç da açılıyor .Az önce pubg oynarken test ettiğimde 63 derece oldu en fazla. Boşta iken fanlar kapalı halde 55 derece. Garantiye gönderiyim mi ?
Fanlar 50° de açılmıyor mu kontrol et kaç da açılıyor .Az önce pubg oynarken test ettiğimde 63 derece oldu en fazla. Boşta iken fanlar kapalı halde 55 derece. Garantiye gönderiyim mi ?
Hep maksimum performansta çalıştırıyorum belki ondandır.Boşta 58 derece fazla, bende 1060 6gb var ve boşta 30 derece civarında. BFV oynarken 65-70 derece görüyordu, senin boşta neredeyse 60 derece. Kasanda kaç tane fan var ?
Aynı karta sahibim boşta 30 çok ağır oyunlarda max 70-75 gördüm. Senin değerler normal görünüyor ama boşta biraz sıcak gibi.
Garantilik durum yok Nvidia driver'den bir ayar olacak optimum performans seçerseniz bu kadar ısınmaz boşta bile kart fazla güçte çalışıyor.
Evet.Çok teşekkürler. Nvidia Denetim Masasından Maksimum performansı kapatıp optimüm güç'ü seçtim. Doğru değil mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.