Gigabyte GTX 1060 79 derece, normal mi?

Kasanizda yeterli fan yoksa veya kasa sirkülasyonu kotuyse normal. Kasaniz nedir ve kaç fan var? Boş hali bana fazla sıcak geldi.
Cooler Master LiteBox 5 600W+80 PLUS. Kasa sirkülasyonundan anlamıyorum.
Normal değil aslında 1060 çok ısınan ve çok güç tüketen bir kart değil. Sadece olması gerekenden birazcık fazla o da kasanın hava sirkülasyonundan kaynaklı diye düşünüyorum.

Kasa'yı değiştirmeli miyim ?
Sorunun kaynağını buldum. Odamda soba bulunuyor ve ben odanın içi çok sıcakken baktım heralde, şuan soba yanmıyor ve boşta 36 derece.

Bence normal değil. Kendi sistemimin sıcaklık değerleri bu şekilde. Karşılaştırmayı siz yapın. Sanırım kasa içi hava sirkülasyonu zayıf.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    187,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    222,1 KB · Görüntüleme: 52
Kesinlikle normal değil boşta neden 58 derece olsun arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin tam yükte de fazla sıcak çalışıyor 65 derece felan olması gerekir.

Az önce pubg oynarken test ettiğimde 63 derece oldu en fazla. Boşta iken fanlar kapalı halde 55 derece. Garantiye gönderiyim mi ?

Boşta 58 derece fazla, bende 1060 6gb var ve boşta 30 derece civarında. BFV oynarken 65-70 derece görüyordu, senin boşta neredeyse 60 derece. Kasanda kaç tane fan var ?
Bende MSI GTX 1060 OCV1 var. Boşta 45 derece fanlar %35 çalışıyor. Çok ağır oyunlarda 79 derece civarı fanlar %70-80. Bu normal mi?

Aynı karta sahibim boşta 30 çok ağır oyunlarda max 70-75 gördüm. Senin değerler normal görünüyor ama boşta biraz sıcak gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı