Gigabyte GTX 1070 Ti Gaming vs EVGA GTX 1070 SC Black Edition

Hipotithenai

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 8400/1070 ti/16gb
EVGA 2514 TL, Gigabyte ise 2735 TL imiş. Sanırım Gigabyte daha serin çalışıyor soğutma teknolojisinden dolayı. Bunun yanı sıra fiyat farkını da göz önüne alırsak sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi Ti birisi düz model. Ti varken Ti alınır.

EVGA 2514 TL, Gigabyte ise 2735 TL imiş. Sanırım Gigabyte daha serin çalışıyor soğutma teknolojisinden dolayı. Bunun yanı sıra fiyat farkını da göz önüne alırsak sizce hangisini tercih etmeliyim?
O fiyatlara Türkiye'de 1070 ve 1070Tİ yok diye biliyorum. Hatta EVGA GTX serisi üst düzey çoğu kartı şu anda Türkiyede bulmak çok zor. Geçen Eylül ayında dolar 3,55 TL iken 1070 SC modelini 2531 TL'ye aldım. Şimdi bu fiyata bulmak çok zor. Yurtdışı fiyatı olabilir ya da yurtdışında olabilirsiniz diye düşündüm.

Şu durumda parayla ilgili problemi olmayan veya kafadan sorunu olmayan kişiler dışında türkiyeden parça alanlar olacaktır ne kadar dersem diyeyim, akıl fikir verelim. Ben zaten türkiyeden sadece 3 parça şey aldım fakat gerisi amazon'dan. Duruma göre burdan daha uygun olanı var ya da amazonda daha uygun olanı var ben ona baktım açıkçası, işlemci 954 liradan zorum yok amazondan alayım ki burada 876'dan aldım mesela. Evga bir kaç gün öncesine kadar 1070 sc black olanı 2482 TL civarında seyir ediyordu ama sürekli takip ettiğimde fark ettim ki kafalarına göre stok bitti diyorlar şu tarihte gelecek diyorlar vb.

Dediklerinizden hiç bir şey anlamadım açıkcası. Eğer aldıysanız hayırlı olsun, almadıysanız da hayırlısı olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…