Gigabyte GTX 1080 Ti Aorus Waterforce Alınır mı?

Acıkcası sizin anlattıgınız gibi anlattılar bana da ek sogutma alman gerekli dediler. Ben de alamam deyince o zaman bu iade edelim siz bunu alın deyip para iadesi yaptılar 200 TL gibi. MSI 1080 Ti aldım. Yani o sogutma sistemi de pahalıydı. Ultra fark var mi aralarında sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal kullanıcı olarak OC yapmazsanız 5-10 FPS fark eder. Özel soğutma kullanılırsa sıcaklık değeri 20-25 derece fark eder. Profesyonel veya tasarımına aşık değilseniz almanıza gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
E ne diye burada şu ekran kartını almak istiyorum düşünceleriniz neler falan yazıyorsun? Almışsan almışsındır ekran kartını. Sanki sistem toplayacakmışsınız da öneri istiyormuşsunuz gibi konu açıp sonra zaten aldım ekran kartını şuraya da bütün bileşenleri yazayım da okuyan bana hayran olsun kafası. Maddi şeyler insanı değerli kılmaz. Önemli olan karakterdir. O ekran kartından 100 tane de olsa bilgisayarınızda kimsenin size hayran olacağını sanmıyorum.

Evet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı