Gigabyte GTX 1650 fan hızı %73'ü geçmiyor

nobodyyyyy

Hectopat
Arkadaşlar oyun oynarken ekran kartım tek fanlı olduğu için biraz ısınıyor genelde 80 derece oluyor. Bazen 81-82 ama 83'ü görmüyor. MSI Afterburner'dan baktım fan hızı ekran kartı 80 derecelere geldiğinde %73 olarak kullanıyor. Ben manuel olarak %100 derece yapabiliyorum öyle 75 derecelere düşüyor. Bunu otomatik olarak ekran kartı 75 dereceye geldiğinde %100 kullandırtamıyor muyuz? Fan hızını illa benim manuel mi yapmam gerekiyor?

Ekstra.
Ekran kartı: GeForce® GTX 1650 D6 OC 4G (rev. 1.0) Key Features | Graphics Card - GIGABYTE Global
Kasa: CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 550W 80PLUS BRONZE MidT ATX OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Fazladan sağda solda fan yok işlemci fanı stok fandır kasa ise yerde halının üzerinde. Kasaya hava çıkışında bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlara gir, fan kısmına gir, sonra da kullanıcı ayarlı fan kontrolü ayarını açıp istediğin şekilde ayarlayabilirsin.

Böyle iyi midir hocam. Direkt kendi default ayarında neden öyle 85 derece olunca %100 kullanıma çıkmasını istiyor.

1717424471550.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı