Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 8 Şubat 2021 #41 217854 dedi: Eki Görüntüle 871088Eki Görüntüle 871087Eki Görüntüle 871083 Buyurun bakın kasa da sadece 1 tane fan ve önünde hava alacak yer yok adam akıllı. Kasanın içi bile küçücük yani anlamıyorum şu kasanın neyini savunuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu demenize kızıyorlar hocam mesh değil hava akışı iyi değil dersiniz etraftan öğrendiklerinizi burada dökmenize kızıyorlar.
217854 dedi: Eki Görüntüle 871088Eki Görüntüle 871087Eki Görüntüle 871083 Buyurun bakın kasa da sadece 1 tane fan ve önünde hava alacak yer yok adam akıllı. Kasanın içi bile küçücük yani anlamıyorum şu kasanın neyini savunuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu demenize kızıyorlar hocam mesh değil hava akışı iyi değil dersiniz etraftan öğrendiklerinizi burada dökmenize kızıyorlar.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 8 Şubat 2021 #42 217854 dedi: Eki Görüntüle 871088Eki Görüntüle 871087Eki Görüntüle 871083 Buyurun bakın kasa da sadece 1 tane fan ve önünde hava alacak yer yok adam akıllı. Kasanın içi bile küçücük yani anlamıyorum şu kasanın neyini savunuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Kasayı savunan yok, senin yazdığın mronik morunlu lafını eleştirenler var sadece. Bu kasada sorun yok, sadece hava akışı başarılı olmayan bir kasa. Sizce şu kasada mı kronik sorunlu? Kötü olan ürünlere kronik sorunlu demeyin artık, kronik bir sorunu yok. 'phanteks evolv x temperli cam rgb mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr
217854 dedi: Eki Görüntüle 871088Eki Görüntüle 871087Eki Görüntüle 871083 Buyurun bakın kasa da sadece 1 tane fan ve önünde hava alacak yer yok adam akıllı. Kasanın içi bile küçücük yani anlamıyorum şu kasanın neyini savunuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Kasayı savunan yok, senin yazdığın mronik morunlu lafını eleştirenler var sadece. Bu kasada sorun yok, sadece hava akışı başarılı olmayan bir kasa. Sizce şu kasada mı kronik sorunlu? Kötü olan ürünlere kronik sorunlu demeyin artık, kronik bir sorunu yok. 'phanteks evolv x temperli cam rgb mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 8 Şubat 2021 #43 Ardaaa11 dedi: Kasayı savunan yok, senin yazdığın mronik morunlu lafını eleştirenler var sadece. Bu kasada sorun yok, sadece hava akışı başarılı olmayan bir kasa. Sizce şu kasada mı kronik sorunlu? 'phanteks evolv x temperli cam rgb mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... O da öyledir hocam almayın aldırmayın !!! önü kapalı.
Ardaaa11 dedi: Kasayı savunan yok, senin yazdığın mronik morunlu lafını eleştirenler var sadece. Bu kasada sorun yok, sadece hava akışı başarılı olmayan bir kasa. Sizce şu kasada mı kronik sorunlu? 'phanteks evolv x temperli cam rgb mid tower atx bilgisayar kasasi' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... O da öyledir hocam almayın aldırmayın !!! önü kapalı.
2 217854 Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 818 Çözümler 5 8 Şubat 2021 #44 Pekala bir şey demiyeceğim. Yanlış kelime kullandığım için de özür dilerim.
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 8 Şubat 2021 #45 teknokojici dedi: 2 fanlı modelini kullanıyorum. FurMark'ın 1 saatlik testinde en fazla 76 derece gördüm. Bu sıcaklık normal değil mi? Bir de FurMark'ta en fazla gördüğün değerden 2 3 derece daha düşük görürsün diyorlar, bu doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam o dereceye çıkması pek iyi değil. Kasanızdaki hava giriş çıkışları ile kaynaklı bir sorun olabilir.
teknokojici dedi: 2 fanlı modelini kullanıyorum. FurMark'ın 1 saatlik testinde en fazla 76 derece gördüm. Bu sıcaklık normal değil mi? Bir de FurMark'ta en fazla gördüğün değerden 2 3 derece daha düşük görürsün diyorlar, bu doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam o dereceye çıkması pek iyi değil. Kasanızdaki hava giriş çıkışları ile kaynaklı bir sorun olabilir.