Gigabyte GTX 1660 Super alınır mı?

-Jwol-

Hectopat
Selamlar 2.sistemimi toplayacağım. Bunun için Gigabyte GTX 1660 Super almayı düşünüyorum. Arkadaşım da aynı ekran kartı var fakat onun kasasından "tık tık tık" veya tabiri caizse CW gibi bir cızıltı var. Sorun ekran kartında mı yoksa PSU'da mı çözemedik. PSU VS550 gri modeli (2018). Yani demek istediğim sorun ekran kartındaysa ben farklı ekran kartı mı alsam?

Hocam demek istediğim arkadaşta aynı ekran kartı var fakat onda ses çıkıyor sesin nereden geldiğini öğrenmek istiyorum onun için PSU'yu yazdım. Bende aynı ekran kartını alacağım ses eğer ekran kartındaysa o zaman almayayım diyorum.
Ekran kartından da olabilir, PSU'dan da. Ancak genel olarak PSU'dan kaynaklanıyor, bunu öğrenmek için sisteme farklı bir ekran kartı takıp deneyin bence.

Ekran kartı fanlarının ortasına hafifçe bastırıp fanları durdurarak da, sesin ekran kartından kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenebilir.

Hocam fanlar çalışmıyorken boştayken de bu sorun vardı muhtemelen PSU'dan kaynaklı. Ama CW ye hiç benzemiyordu tık tık tık diye çıkıyordu anlamış değilim. Ekran kartında sorun yoksa ben alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı