Galax GTX 1660 Super vs Gigabyte GTX 1660 Super

Keşke acele etmeseydiniz. Yazdığım yorumu , attığım linki gördünüz mü?
Edit: 1900TL alındıysa güzel fiyat hayırlı olsun.

Merhabalar, tekrardan teşekkürler.

Kart bugün elime ulaştı henüz yeni bağlantısını yapıyorum. Yorumunuzu gördüm fakat stoktaki sayı azaldığı için acele etmek durumunda kaldım. Üstüne ekleme yapabilecek durumda değildim ondan dolayı 2000 TL max harcayacaktım bu kartı da 1900'e bulunca aldım direkt.
Yine de tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Galax 1660 Super fanlarında ivme sorunu var, Gigabyte tercih etmenizi öneririm.
Hocam o problem değil çünkü fanlar çift bilyeli, onu gigabyte 5600xt kullanan arkadaşımda yaşıyor. Eğer fan devrini azıcık açarsan düzeliyor. Aynı kartı kullanıyorum, çok şükür bir sıkıntısı yok.

Hocam o problem değil çünkü fanlar çift bilyeli, onu gigabyte 5600xt kullanan arkadaşımda yaşıyor. Eğer fan devrini azıcık açarsan düzeliyor. Aynı kartı kullanıyorum, çok şükür bir sıkıntısı yok.
Nasıl yani hocam, bunun bir problem olmadığını mı söylüyorsun?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl yani hocam, bunun bir problem olmadığını mı söylüyorsun?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her firmanın kendine göre bir teknolojisi vardır. Teknobiyotik'te satılan 3 farklı Galax ekran kartını da denedik, aynı olay 3'ünde de yaşanıyordu. 2 farklı 1660 Super ve 2060 Super kartında da bu durum mevcuttu. Dert etme, zaten başka bir sıkıntı da yaşamıyorsundur. Isınan ve ses yapan bir kartta değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her firmanın kendine göre bir teknolojisi vardır. Teknobiyotik'te satılan 3 farklı Galax ekran kartını da denedik, aynı olay 3'ünde de yaşanıyordu. 2 farklı 1660 Super ve 2060 Super kartında da bu durum mevcuttu. Dert etme, zaten başka bir sıkıntı da yaşamıyorsundur. Isınan ve ses yapan bir kartta değil

Witcher 3'te %65 fan hızıyla 75 dereceleri görüyor ve haliyle fazla ses yapıyor. Ben pek memnun kalamadım maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3'te %65 fan hızıyla 75 dereceleri görüyor ve haliyle fazla ses yapıyor. Ben pek memnun kalamadım maalesef.
Allah aşkına %65 fan hızından bahsediyorsun bunu hangi karta yaparsan yap az veya çok yinede iyi bir ses yapar. Gigabyte Rx570 aorus kullandığım zamanda fanı azcık açsam ses yapardı, şu an ana bilgisayarımda 2060 super gaming x kullanıyorum ultra sessiz demelerine rağmen metro exodusta rtx ve bir kaç ayar açınca kart 68-73 derecelere geliyo fanlar %60 açılınca evde helikopter çalışıyo. Bunlar her kartta olan şeyler kardeşim yav.
Ve ben witcher 3'te, 3 saat ultrada oynadığımda en yüksek 70 dereceyi gördüm belirteyim.

Ve ben witcher 3'te, 3 saat ultrada oynadığımda en yüksek 70 dereceyi gördüm belirteyim.
Birader sana video kaydı mı atayım? İstiyorsan çekip atayım söyle. Kasanın hava akışında sıkıntı yok, kart kendini soğutamıyor. Belki sıkıntı karttadır bilemem. Ben kendi adıma memnun olmadığımı belirttim. Yok Allah aşkına mallah aşkına muhabbetleri yapıyosun.

Merhabalar, cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Gigabyte olanı aldım ben. Ben aldığımda 1900TL fiyata sahipti. İndirimi şu an bitmiş ondan fiyat 2500 civarında gözüküyor.
Iyi gunler gigabyte 1660super karttan memnunmusunuz acaba bnde yakin zamanda ayni karti almayi düşünüyorum sıcaklık degerleri vs nasıl birde arka koruyucu plakası nasıl acaba

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı