Gigabyte GTX 1660 Super alınır mı?

Bebek Shaun

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Gigabyte GTX 1660 Super modelinin ısındığını okudum. Gerçekten etki edecek kadar ısınıyor mu? Piyasada diğer markalarla (INNO3D, Palit) aynı fiyatta.

ROG STRIX serisi soğutma konusunda başarılı. Ama dediğiniz gibi fiyatlar yükseliyor.
İleride kartın ısınmasından şikayetçi olmam, beni rahatsız etmez diyorsanız diğer modeller daha hesaplı olur.

ROG STRIX serisi soğutma konusunda başarılı. Ama dediğiniz gibi fiyatlar yükseliyor.
İleri de kartın ısınmasından şikayetçi olmam, beni rahatsız etmez diyorsanız diğer modeller daha hesaplı olur.

Bozulacak derece ısınmadığı sürece sıkıntı yok zaten kulaklık takınca ne kasa sesi duyuyorum ne başka bir ses.

Fiyatlar 2060 fiyatlarına doğru gidiyor o durumda.
Maalesef. Genelde açılan konular bir şeylerin çok ısındığından yana olduğu için; baştan güzel terchileri yapmak her zaman daha iyi olacaktır. Tabii bütçe elverdiğince.
Bozulacak derece ısınmadığı sürece sıkıntı yok zaten kulaklık takınca ne kasa sesi duyuyorum ne başka bir ses.
Bozulacağını pek sanmıyorum ama teknolojik alet sonuç olarak, biraz da şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…