Gigabyte GTX 1660 Super alınır mı?

GTX 1660'da GDDR5 kullanıldı onun bir üst modeli için çekirdek frekansı yükseldi bellek frekansı yükseldi ve GDDR6'ya geçiş yapıldı.

tamamdır teşekkürler herşey için, teknobiyotikten sipariş iptali yaptım, iptal edildi görünüyor ama hala yatmadı para inanılmaz ya ne yapabilirim yarın müşteri hizmetlerini arasam çözerler mi?

tamamdır teşekkürler herşey için, teknobiyotikten sipariş iptali yaptım, iptal edildi görünüyor ama hala yatmadı para inanılmaz ya ne yapabilirim yarın müşteri hizmetlerini arasam çözerler mi?
Bende 1650 almıştım ve geri iade ettim. 5 taksitti ve kart geri taksit taksit ödüyor. Limit yok...

Bende 1650 almıştım ve geri iade ettim. 5 taksitti ve kart geri taksit taksit ödüyor. Limit yok...
anlayamadım, ben kargoya verilmeden iptal ettim direkt
param yandı mı noldu şimdi

1960 lira peşin satın almıştım

1960 lira peşin satın almıştım
Hayır paranız yanmadı. Bankanın anlaşmasına bağlı olarak eğer taksit aldıysanız taksit taksit geri verebilir, yada nakit verebilir. Bende öyle oldu..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı