J
Jira'nın süper çakması 3T
Ziyaretçi
GTX 1660'da GDDR5 kullanıldı onun bir üst modeli için çekirdek frekansı yükseldi bellek frekansı yükseldi ve GDDR6'ya geçiş yapıldı.
Bende 1650 almıştım ve geri iade ettim. 5 taksitti ve kart geri taksit taksit ödüyor. Limit yok...tamamdır teşekkürler herşey için, teknobiyotikten sipariş iptali yaptım, iptal edildi görünüyor ama hala yatmadı para inanılmaz ya ne yapabilirim yarın müşteri hizmetlerini arasam çözerler mi?
anlayamadım, ben kargoya verilmeden iptal ettim direktBende 1650 almıştım ve geri iade ettim. 5 taksitti ve kart geri taksit taksit ödüyor. Limit yok...
param yandı mı noldu şimdiBende 1650 almıştım ve geri iade ettim. 5 taksitti ve kart geri taksit taksit ödüyor. Limit yok...
1960 lira peşin satın almıştımanlayamadım, ben kargoya verilmeden iptal ettim direkt
param yandı mı noldu şimdi
Hayır paranız yanmadı. Bankanın anlaşmasına bağlı olarak eğer taksit aldıysanız taksit taksit geri verebilir, yada nakit verebilir. Bende öyle oldu..anlayamadım, ben kargoya verilmeden iptal ettim direkt
param yandı mı noldu şimdi
1960 lira peşin satın almıştım
yok direkt peşin satın almıştım ya ama iki gün önce iptal edildi neden hala yatmadı para onu çözemedimHayır paranız yanmadı. Bankanın anlaşmasına bağlı olarak eğer taksit aldıysanız taksit taksit geri verebilir, yada nakit verebilir. Bende öyle oldu..
Yarın arayın olmadı. :/yok direkt peşin satın almıştım ya ama iki gün önce iptal edildi neden hala yatmadı para onu çözemedim
öyle yapıcam artıkYarın arayın olmadı. :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.