Gigabyte GTX1050Ti Alınır mı?

Kartlar sıfır. Ödeme ekranına gel, sana ne kadar ödeyeceğini gösteriyor.
Çok fark yoksa buradan al ama 800-850 TL ise alınabilir.
Satıcının Amazon olmasına dikkat et.

Beyler amazonda rx570 buldum daha uyguna ekstra vergi veriyor muyuz ? Oradan gelen kartlar 0 değil mi ?
Amazon.com.tr'den alırsanız gümrük ücreti vb. ekstra vergiler ödemezsiniz. Bazı ürünlerde "az kullanılmış" seçeneği olur eğer seçmezseniz 0 ürün gelir.
Amazon.com'da da ücretini ürünü alırken ödüyorsunuz zaten. Türkiye ile arasında fiyat farkı varsa oradan da alabilirsiniz.

Zaten ürün sayfasında yazar ama satıcı Amazon olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel video teşekkürler ama s.proces / c.cores hangi değer oluyor tam olarak yani bi tek bu değer konusunda üstünlük sağlıyor bide 256bit oluşu var. Dikkate almamız gereken en önemli değer, ilk başta belirtilen oluyor o zaman. Sadece görüntüsüne ve kaç Gb olduğuna bakmadan değerlerine bakmayı öğrenmemiz gerektiği için soruyorum, O değerler tam olarak ne anlama geliyor bilginiz var mı?

Güzel video teşekkürler ama s.proces / c.cores hangi değer oluyor tam olarak yani bi tek bu değer konusunda üstünlük sağlıyor bide 256bit oluşu var. Dikkate almamız gereken en önemli değer, ilk başta belirtilen oluyor o zaman. Sadece görüntüsüne ve kaç Gb olduğuna bakmadan değerlerine bakmayı öğrenmemiz gerektiği için soruyorum, O değerler tam olarak ne anlama geliyor bilginiz var mı?
O, ne kadar "Stream Proccessors" ve "Compute Units" olduğu anlamına geliyor. Bunlar bir nevi işçiler diyebiliriz. Ne kadar fazla varsa kart o kadar güçlüdür. Burada hız da bir etken ama işçi sayısı daha önemli. Kartın bellek değerleri ne kadar veriyi bir kerede taşıyabileceğini gösterir, bu da önemli bir etkendir fakat bu iki kartında bellekleri aynı.(Gerçi RX 570'in 8GB versiyonu da var.) 256 "Bit" değeri ise veri yolu genişliğini söyler.

O, ne kadar "Stream Proccessors" ve "Compute Units" olduğu anlamına geliyor. Bunlar bir nevi işçiler diyebiliriz. Ne kadar fazla varsa kart o kadar güçlüdür. Burada hız da bir etken ama işçi sayısı daha önemli. Kartın bellek değerleri ne kadar veriyi bir kerede taşıyabileceğini gösterir, bu da önemli bir etkendir fakat bu iki kartında bellekleri aynı.(Gerçi RX 570'in 8GB versiyonu da var.) 256 "Bit" değeri ise veri yolu genişliğini söyler.
Teşekkür ederim dostum bilgi her zaman iyidir :) İlk dikkat etmemiz gerekenin ne olduğunu bilmek daha önemli tabi.

Alacağım kart türkiye fiyatı bu MSI VGA Radeon RX 570 ARMOR 8G OC 8GB 256 bit GDDR5 DX(12) Fiyatı amazon fiyatı ise https://www.amazon.com/gp/product/B...ad-719b-5daf-9fa1-80f0c50ccbb6&pf_rd_i=284822 Bide mk2 yazıyor bu nedir ? 12 gb ram İ3-4160 ve asus h81m-c anakart kullanıyorum uyum sıkıntısı yaşar mıyım ?
@Silinen üye @Silinen üye @Sîna on the Beach @player 2
Amazon.com.tr'den alırsanız gümrük ücreti vb. ekstra vergiler ödemezsiniz. Bazı ürünlerde "az kullanılmış" seçeneği olur eğer seçmezseniz 0 ürün gelir.
Amazon.com'da da ücretini ürünü alırken ödüyorsunuz zaten. Türkiye ile arasında fiyat farkı varsa oradan da alabilirsiniz.

Zaten ürün sayfasında yazar ama satıcı Amazon olsun.
Attığım linklere bakabilir misiniz ?

Son düzenleme:
1050 Ti zaten pek ısınan bir kart değil. Performans anlamında da markalar arası fark yok. En fazla biri 60 derecede çalışırken öteki 5-10 derece daha sıcak çalışır.
Yanlış bilgi hocam. Markalar arası performans farkı var. Gidip çinden alalım o zaman her türlü 1050Ti yarı fiyatına gelir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı