Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.990 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 26 Kasım 2022 #11 Ezmre dedi: AMD düşünüyorum şu an, Intel'i oyun deneyiminde geçtiğini düşünüyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... B450M alarak yolunuza devam edebilirsiniz anakart olarak. İşlemci içinde tavsiyelerde bulunabiliriz forumdaki arkadaşlar ile.
Ezmre dedi: AMD düşünüyorum şu an, Intel'i oyun deneyiminde geçtiğini düşünüyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... B450M alarak yolunuza devam edebilirsiniz anakart olarak. İşlemci içinde tavsiyelerde bulunabiliriz forumdaki arkadaşlar ile.
Ezmre Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #12 LuckyThing dedi: B450 için 5600 alabilirsiniz güzel işlemci fakat bütçeniz uygun mu veya hangi ekran kartı kullanacaksınız PSU yeterli mi onlar da önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde hiçbir şey yok, teker teker toplamayı düşünüyorum her ay ayrı bir parça gibi. arandur dedi: 2. anakart sakat iş. Her şeyi 2. el mi alacaksınız ki anakartı bu şekilde alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef, elden bu gelir.
LuckyThing dedi: B450 için 5600 alabilirsiniz güzel işlemci fakat bütçeniz uygun mu veya hangi ekran kartı kullanacaksınız PSU yeterli mi onlar da önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde hiçbir şey yok, teker teker toplamayı düşünüyorum her ay ayrı bir parça gibi. arandur dedi: 2. anakart sakat iş. Her şeyi 2. el mi alacaksınız ki anakartı bu şekilde alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Maalesef, elden bu gelir.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #13 Ezmre dedi: Hocam elimde hiçbir şey yok, teker teker toplamayı düşünüyorum her ay ayrı bir parça gibi. Maalesef, elden bu gelir. Genişletmek için tıkla... O nasıl bir plandır? Biriktir para öyle topluca al. bir bilgisayarın 10 tane elemanı vardır, 1 sene boyunca parça mı yoplayacaksın? Bence sen bi daha düşün.
Ezmre dedi: Hocam elimde hiçbir şey yok, teker teker toplamayı düşünüyorum her ay ayrı bir parça gibi. Maalesef, elden bu gelir. Genişletmek için tıkla... O nasıl bir plandır? Biriktir para öyle topluca al. bir bilgisayarın 10 tane elemanı vardır, 1 sene boyunca parça mı yoplayacaksın? Bence sen bi daha düşün.
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #14 Her ay parça toplarsanız 6 ay o parçalar boş yatar evde.
Ezmre Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #15 arandur dedi: O nasıl bir plandır? Biriktir para öyle topluca al. Bir bilgisayarın 10 tane elemanı vardır, 1 sene boyunca parça mı yoplayacaksın? Bence sen bir daha düşün. Genişletmek için tıkla... Her ay derken ayda 2 parça alırım hocam, anakart, işlemci, RAM ve HDD alsam çalışmaz mı bilgisayar? LuckyThing dedi: Her ay parça toplarsanız 6 ay o parçalar boş yatar evde. Genişletmek için tıkla... Hocam kredi kartı olmadığı için böyle yapmak zorunda kalıyorum yoksa bende tek tek almak meraklısı değilim.
arandur dedi: O nasıl bir plandır? Biriktir para öyle topluca al. Bir bilgisayarın 10 tane elemanı vardır, 1 sene boyunca parça mı yoplayacaksın? Bence sen bir daha düşün. Genişletmek için tıkla... Her ay derken ayda 2 parça alırım hocam, anakart, işlemci, RAM ve HDD alsam çalışmaz mı bilgisayar? LuckyThing dedi: Her ay parça toplarsanız 6 ay o parçalar boş yatar evde. Genişletmek için tıkla... Hocam kredi kartı olmadığı için böyle yapmak zorunda kalıyorum yoksa bende tek tek almak meraklısı değilim.
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #16 Ezmre dedi: Her ay derken ayda 2 parça alırım hocam, anakart, işlemci, RAM ve HDD alsam çalışmaz mı bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olmadan çalışmaz.
Ezmre dedi: Her ay derken ayda 2 parça alırım hocam, anakart, işlemci, RAM ve HDD alsam çalışmaz mı bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olmadan çalışmaz.
Ezmre Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #17 LuckyThing dedi: Ekran kartı olmadan çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartlı işlemci alacağım.
LuckyThing dedi: Ekran kartı olmadan çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartlı işlemci alacağım.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #18 çok söyleyecek bişey yok. 3 ay sonra aldığın bi şeyin bozuk olduğunu anlarsan ne olacak. Bence hata yapıyorsun. Taksitle al, her ay öde.
çok söyleyecek bişey yok. 3 ay sonra aldığın bi şeyin bozuk olduğunu anlarsan ne olacak. Bence hata yapıyorsun. Taksitle al, her ay öde.
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #19 Ezmre dedi: Dahili ekran kartlı işlemci alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman yapabileceğiniz şu an için B450 ve 5600G almanız en mantıklı o görünüyor.
Ezmre dedi: Dahili ekran kartlı işlemci alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman yapabileceğiniz şu an için B450 ve 5600G almanız en mantıklı o görünüyor.
Ezmre Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #20 arandur dedi: Çok söyleyecek bir şey yok. 3 ay sonra aldığın bir şeyin bozuk olduğunu anlarsan ne olacak. Bence hata yapıyorsun. Taksitle al, her ay öde. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı yok ki hocam çıkmıyor zaten. LuckyThing dedi: O zaman yapabileceğiniz şu an için B450 ve 5600G almanız en mantıklı o görünüyor. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmayı düşünüyorum zaten.
arandur dedi: Çok söyleyecek bir şey yok. 3 ay sonra aldığın bir şeyin bozuk olduğunu anlarsan ne olacak. Bence hata yapıyorsun. Taksitle al, her ay öde. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı yok ki hocam çıkmıyor zaten. LuckyThing dedi: O zaman yapabileceğiniz şu an için B450 ve 5600G almanız en mantıklı o görünüyor. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmayı düşünüyorum zaten.